Facebook Pixel Φάρμα: Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη Φάρμα με Κουτσόπουλο - "Βαράει" στο καράτε, κουκλάρα με μαγιό (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-09-26 09:00:00

Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη Φάρμα με Κουτσόπουλο - "Βαράει" στο καράτε, κουκλάρα με μαγιό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη Φάρμα με Κουτσόπουλο - "Βαράει" στο καράτε, κουκλάρα με μαγιό (ΦΩΤΟ)

Η Αντωνία μας κάνει υπερήφανους εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη, ωστόσο θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι και μοντέλο!

Τις πόρτες της άνοιξε η Φάρμα στο Star με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος εξήγησε εξ αρχής τους όρους με τους οποίους θα εκτυλίσσεται το παιχνίδι σε αυτόν τον νέο κύκλο.

«Καλώς ήρθατε στην πανέμορφη ορεινή Αρκαδία και στο όρος Μαίναλο σε υψόμετρο 1233 μέτρα μέσα σε ένα παρθένο πυκνό δάσος. Εδώ η φύση έχει τους δικούς της κανόνες και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοήσει. Αντιθέτως θα πρέπει να τους σεβαστεί ευλαβικά αν θέλει να επιβιώσει.

Σε λίγη ώρα κάποιοι από τους ένοικους της Φάρμας μπορεί να νιώσουν πως ήρθαν στον παράδεισο και για κάποιους άλλους τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει όλες τις σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, θα αναδειχθεί νικητής ή νικήτρια και θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζω στην Φάρμα» είπε στην έναρξη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους κανόνες και τις προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες.

 

Μία από τις παίκτριες που ήδη ξεχώρισαν είνα η Αντωνία Μωϋσίδου, η οποία είναι μία από τις καλύτερες αθλήτριες στην Ελλάδα και δεν είναι τυχαίο πως έχει ανέβει στο βάθρο κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο Καράτε, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η νέα παίκτρια της Φάρμας (Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ), εκτός από εξαιρετική αθλήτρια όμως, είναι και μία πανέμορφη γυναίκα και θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι και μοντέλο.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της στο Instagram:

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags