Facebook Pixel Φάρμα: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00
Life
| 2023-09-26 15:01:00

Φάρμα: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Sportdog Team
Φάρμα: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Δείτε την Τρίτη 26/9 στις 21:00 στο 2ο Επεισόδιο.

Στη χτεσινή πρεμιέρα (Δευτέρα 25/9) ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους παίκτες ότι «η Φάρμα θα παιχτεί φέτος με δύο ομάδες» και άλλαξαν όλα τα δεδομένα!  

Η πράσινη ομάδα, με αρχηγό τον Νίκο Παρλάντζα, κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία και την παραμονή στο σπίτι. Αντίθετα, η γαλάζια ομάδα με αρχηγό τον Σπύρο Κοσμά υποχρεώθηκε να μετακομίσει στη σκηνή. Η πρώτη διανυκτέρευση δεν ήταν ευχάριστη για όλους, αφού πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, είχαν να αντιμετωπίσουν και την κακοκαιρία. 

Ένα ατύχημα με το άλογο ταράζει την ηρεμία των δύο ομάδων και επιβεβαιώνει, με δυσάρεστο τρόπο, ότι η φύση έχει τους δικούς της κανόνες. 

Την επόμενη ημέρα, τους παίκτες επισκέπτεται για πρώτη φορά ο επιστάτης της «Φάρμας», ο Μάνθος Πισιμίσης, ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα τους και θα τους παρέχει πολύτιμες συμβουλές και βοήθεια.
 
Ο επιστάτης ξεναγεί τους αρχηγούς των δύο ομάδων και τους ενημερώνει για τις προμήθειες αλλά και για τις υποχρεώσεις τους, σε σχέση με τα ζώα και το μποστάνι. 

Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες θα διαγωνιστούν στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας, «Το Κάρο». Εκεί, θα διαπιστώσουν ότι οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι! Η δοκιμασία απαιτεί δύναμη, ταχύτητα, δεξιότητα και συντονισμό. Πόσο καλά θα καταφέρουν να συνεργαστούν και ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη; 

Για την χαμένη ομάδα ακολουθεί Συμβούλιο παρέα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Τι έφταιξε, ποια ευθύνη αναλογεί στον καθένα και πόσο αποτελεσματικά συνεργάστηκαν, είναι μερικά από τα ερωτήματα που προκύπτουν. Ο αρχηγός της ηττημένης ομάδας καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση και να υποδείξει τον 1ο Μονομάχο, ο οποίος στο τέλος της εβδομάδας θα παλέψει για την παραμονή του στη «Φάρμα». 

Δείτε εδώ το trailer του 2ου επεισοδίου της ΦΑΡΜΑΣ: 

Head of Productions: Σάββας Βέλλας 

Executive Producer: Γιάννης Θηραίος 
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Project Manager - Σκηνοθέτης: Βασίλης Βασιλειάδης 
Oργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος 
Διευθυντής Φωτογραφίας:  Βασίλης Μουρίκης  
Σκηνογράφος: Βασίλης Μπάλτσας
Παραγωγός:Star Channel
Εκτέλεση παραγωγής:Green Pixel Productions

#FarmaGR #NeoProgramma #StarChannelTV #Let’sStar 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags