Facebook Pixel Φάρμα: Αυτοί είναι οι 20 παίκτες - Όλα όσα δεν ξέρουμε για αυτούς!
Life
| 2023-09-26 17:00:00

Φάρμα: Αυτοί είναι οι 20 παίκτες - Όλα όσα δεν ξέρουμε για αυτούς!

Sportdog Team
Φάρμα: Αυτοί είναι οι 20 παίκτες - Όλα όσα δεν ξέρουμε για αυτούς!

Δύσκολες οι συνθήκες διαβίωσης στη Φάρμα του Star

ΦΑΡΜΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση από την οθόνη του Star με εντελώς ανανεωμένη και σύγχρονη προσέγγιση. Παρουσιάζει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

20 παίκτες, γεμάτοι προσδοκίες και όρεξη για περιπέτεια και προκλήσεις πέρα από τα συνηθισμένα όρια, ξεκίνησαν το πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής τους στη ΦΑΡΜΑ, με στόχο τη νίκη!

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στο Star!

Φάρμα: Ποιοι είναι οι 20 παίκτες

Ρούλα Γιαννιώτη (52 ετών)

Η Ρούλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα πέρασε αξιωματικός στο πολεμικό Ναυτικό. Μετά από 25 χρόνια στο Σώμα αποστρατεύτηκε. Τα τελευταία 8 χρόνια ασχολείται ενεργά με το bodybuilding. Έρχεται στη «Φάρμα» για να αποδείξει ότι μια γυναίκα στα 52 της χρόνια μπορεί όχι απλά να τα καταφέρει, αλλά να πρωταγωνιστήσει. Ο στόχος της είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από τη νίκη. Τη δύναμη, για να τα καταφέρει, την παίρνει σίγουρα από την κόρη της. Ως απόστρατος αξιωματικός του Π.Ν. και αθλήτρια του bodybuilding έχει αποκτήσει πειθαρχία, κάτι που πιστεύει ότι θα τη βοηθήσει στο παιχνίδι. Πιστεύει ότι θα τη δουν ανταγωνιστικά οι υπόλοιποι παίκτες αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό, αφού ο σκοπός της στη «Φάρμα» είναι να είναι στρατηγός και όχι στρατιώτης.

Νάσια Ευαγγελάτου (30 ετών)

Η Νάσια εργάζεται ως personal trainer, ενώ για 13 χρόνια υπήρξε αθλήτρια του water polo, με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Αν και «κορίτσι της πόλης», η εμπειρία της «Φάρμας» την ενθουσιάζει, αρκεί να μην έρθει αντιμέτωπη με «ενοχλητικά» ζωύφια, έντομα και τρωκτικά. Η ίδια δηλώνει ανταγωνιστική αλλά με ομαδικό πνεύμα και αν χρειαστεί να «κουβαλήσει» την ομάδα στην πλάτη της θα το κάνει. Άλλωστε, αν κάτι απεχθάνεται είναι τους ανθρώπους που δεν υπολογίζουν το σύνολο. Στη «Φάρμα» σκοπεύει να παίξει τόσο άμυνα όσο και επίθεση. όπου χρειαστεί, αφού στοχεύει με πάθος στη νίκη.

Πηνελόπη Ορφανουδάκη (35 ετών)

Η Πηνελόπη είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κρήτη, όπου και εργάζεται ως οδηγός ταξί, ενώ παράλληλα μεγαλώνει μόνη της την 7χρονη κόρη της. Της αρέσει να ταρακουνάει τα νερά με τις επιλογές της και δεν συμβιβάζεται εύκολα. Μπορεί να μην έχει ασχοληθεί πολύ με πρόβατα, αλλά έχει νιώσει πολλές φορές σαν «μαύρο πρόβατο» στη ζωή της. Αντικομφορμιστική και γεμάτη όρεξη, η Πηνελόπη έρχεται στη «Φάρμα» για να δείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Η Πηνελόπη σβήνει το ταξίμετρο και τη μηχανή και βάζει πλώρη για μια νέα περιπέτεια.

Γεωργία Τσάμη (37 ετών)

Η δυναμική Γεωργία, αφού νίκησε τον καρκίνο του στήθους και απέδειξε τη δύναμη της ψυχής και του σώματος της, έρχεται στη «Φάρμα» για να κατακτήσει μια ακόμη νίκη. Μπορεί η σχέση της με τη φύση και τα ζώα να μην είναι στενή, αλλά η αποφασιστικότητα και η καλή της σχέση με τον αθλητισμό θα της δώσουν το πλεονέκτημα, που χρειάζεται για να προχωρήσει στις δοκιμασίες, που θα αντιμετωπίσει. Η απόλυτη και μοναχική φύση του χαρακτήρα της μπορεί να μετατραπεί σε τυφλό σημείο για τη Γεωργία, καθώς δυσκολεύεται να συνυπάρξει με άλλους, ειδικά όταν διαφωνούν οι χαρακτήρες τους. Κατά την παραμονή της στη «Φάρμα», θα αντλεί δύναμη από τη σκέψη της μητέρας της και του σκύλου της, του Βίκτωρα.

Μαρία Περσίδου (32 ετών)

Η γλυκιά ιδιοκτήτρια αρτοζαχαροπλαστείου στη Δράμα είναι πλασμένη για τα δύσκολα. Έχει μάθει να είναι αυτόνομη και να δουλεύει από τα 15 της. Δυναμική, ανεξάρτητη και αυτοδημιούργητη, έχει δύο παιδιά. Οι φίλοι της την αποκαλούν «Ράμπο». Όπως στη ζωή της έτσι και στη «Φάρμα» θα παλέψει για την νίκη.

Μαρίλια Πέτρου (22 ετών)

Η 22χρονη Μαρίλια αφήνει πίσω στην Κύπρο τον καλύτερό της φίλο, που δεν είναι άλλος από το αγαπημένο της rescue άλογο και έρχεται στη «Φάρμα» αποφασισμένη να κερδίσει, για να του προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον. Έχοντας μεγαλώσει διαφορετικά από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της, καθώς από μικρή έζησε σε ένα κτήμα γεμάτο ζώα όπως γαϊδουράκια, κατσικάκια, κότες, πάπιες, κουκουβάγιες, χελώνες και σκύλους, η Μαρίλια έχει το πλεονέκτημα της εμπειρίας. Όταν δεν βρίσκεται πλάι στο άλογο της, ο δυναμικός της χαρακτήρας και το ελεύθερο πνεύμα την οδηγούν σε ταξίδια σε όλο τον κόσμο και εξορμήσεις στα βουνά με τη motocross μηχανή της. Γεννημένη για την πρόκληση που λέγεται «Φάρμα», η Μαρίλια είναι έτοιμη να δοκιμάσει τα όρια της στη συμβίωση και να αγωνιστεί για τη νίκη.

Αντωνία Μωυσίδου (21 ετών)

Η Αντωνία είναι πρωταθλήτρια του καράτε, έχοντας διακρίσεις σε πανελλαδικό, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Η γλυκιά της παρουσία σε ξεγελάει όμως μόλις μπει στον αγωνιστικό χώρο ο δυναμισμός, το πείσμα και η ανταγωνιστικότητά της πρωταγωνιστούν. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Αντωνία έρχεται στη «Φάρμα» αποφασισμένη να κερδίσει και αυτόν τον αγώνα. Σύμμαχος της τα σωματικά και ψυχικά εφόδια, που έχει αποκτήσει μέσω της αθλητικής της παιδείας.

Έλενα Καραμβάση (37 ετών)

Η γλυκιά αεροσυνοδός Έλενα, έχοντας γυρίσει όλο τον κόσμο, προσγειώνεται στη «Φάρμα» για να ζήσει το απόλυτο ταξίδι της ζωής της, κοντά στη φύση. Η επαγγελματική της πορεία είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένη, αφού έχει εργαστεί στο πλάι μιας πριγκίπισσας της Σαουδικής Αραβίας ως προσωπική της γραμματέας. Μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς, η Έλενα αναζητά την περιπέτεια και τη δράση μέσα από τη «Φάρμα». Με όπλο τη θετική της ενέργεια και την αγάπη της για τα ζώα, έρχεται για να κερδίσει εμπειρίες ζωής αλλά και το μεγάλο έπαθλο.

Μαρία Περπινιά (52 ετών)

Η γεμάτη ζωή και ενέργεια Μαρία, ή αλλιώς «αγριοκάτσικο», όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, έρχεται στη «Φάρμα» για να αναβιώσει τις παιδικές της αναμνήσεις. Είναι 52 χρονών, κατάγεται από την Τήνο και από πολύ μικρή γνωρίζει τι σημαίνει αγροτική ζωή, καθώς ο παππούς και η γιαγιά της διατηρούσαν μία φάρμα. Για εκείνη σημασία δεν έχει το χρηματικό έπαθλο, αλλά η πραγματική εμπειρία της «Φάρμας», που θα της ξυπνήσει συναισθήματα και αναμνήσεις από μία άλλη εποχή.

Νίκος Παρλαντζάς (43 ετών)

Ο Νίκος είναι 43 χρονών και κατάγεται από τον Πρόδρομο Λάρισας. Ως κτηνοτρόφος στο επάγγελμα γνωρίζει τις αγροτικές εργασίες, κάτι που θεωρεί ότι θα είναι ένα από τα ατού του. Κάτοχος πτυχίου εκδοροσφαγέα, ένας από τους πρώτους στην Ελλάδα, πιστεύει ότι θα είναι χρήσιμος στο παιχνίδι για τους συμπαίκτες του. Σε νεότερη ηλικία είχε ασχοληθεί με πολεμικές τέχνες και στη συνέχεια έγινε πρωταθλητής χειροπάλης. Δεν πιστεύει ότι θα τον δυσκολέψει κάτι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα του λείψουν όμως σίγουρα η κόρη του και ο γιος του. Δηλώνει «λύκος» και όχι «πρόβατο», πως βάζεις όμως έναν λύκο να φυλάει τα πρόβατα;

Γιώργος Γιαννακίδης (32 ετών)

Ο Γιώργος έρχεται από το Βατερό Κοζάνης και είναι αγρότης στο επάγγελμα. Στα 32 του χρόνια είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Γερμανία ως security αλλά γύρισε γιατί δεν έβλεπε τους δικούς του ανθρώπους όσο ήθελε. Όλο το σκεπτικό του Γιώργου άλλαξε τη στιγμή που έγινε πατέρας. Προσέχει πολύ την ποιότητα της διατροφής των παιδιών του και γι’ αυτό το λόγο στο κτήμα του στο Βατερό έχει και ζώα. Ο λόγος που μπαίνει στη «Φάρμα» είναι οι κόρες του, αφού θέλει να είναι περήφανες για αυτόν. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τις Mixed Martial Arts (MMA συντομογραφία) και όταν μπορεί κάνει και ταξίδια με τη μηχανή του.

Σπύρος Πολύζος (29 ετών)

Ο 29χρονος Κερκυραίος αγαπάει τη φύση και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύει ότι θα ταιριάξει μια χαρά στη «Φάρμα». Δεν τον φοβίζει ο ανταγωνισμός, άλλωστε δηλώνει και ο ίδιος πολύ ανταγωνιστικός. Πιστεύει πως δεν υπάρχει λόγος να παίξεις ένα παιχνίδι αν δεν έχεις ως στόχο τη νίκη. Παρά τα «στραβοπατήματα», που είχε ο ίδιος στη ζωή του, δεν ξεχνάει τον συνάνθρωπο, αφού έχει κάνει αρκετές δωρεές. Το ατού του στη «Φάρμα» πιστεύει ότι θα είναι το μυαλό του γιατί αυτό καθορίζει τα πάντα.

Γιώργος Τσάμης (36 ετών)

Ο vegan ηθοποιός, που επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από σπουδές στην Ολλανδία και την Αγγλία, έρχεται στη «Φάρμα» ως μια διαφορετική, από τις υπόλοιπες, φωνή, πέρα από τα τετριμμένα. Αν και επαγγελματίας στο χώρο του θεάματος, ο Γιώργος πιστεύει ότι η ανάγκη για προβολή είναι το αποτέλεσμα ναρκισσιστικών και μαζοχιστικών χαρακτηριστικών. Εκφράζεται μέσω της τέχνης, αισθάνεται ο εαυτός του στη φύση, αγαπάει το περιβάλλον, κάνει χορτοφαγική διατροφή και μετακινείται με ηλεκτρικό πατίνι, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα του. Ο Γιώργος έχει μάθει να επιβιώνει σε δυσμενείς συνθήκες, καθώς έφυγε από το σπίτι του στα 14 και πήρε τον έλεγχο της ζωής του. Μπορεί η συμβίωση με τους υπόλοιπους να είναι για εκείνον πρόκληση, αλλά είναι αποφασισμένος να παλέψει για την παραμονή του, μέχρι το τέλος.

Χρήστος Γκυζέλης (30 ετών)

Ο Χρήστος γεννήθηκε στην Αλβανία και μεγάλωσε στην Ικαρία και στην Αθήνα. Στα 26 του χρόνια αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του αλυσίδα escape rooms και χρησιμοποιώντας τη φαντασία του έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το στήσιμο και τη σκηνοθεσία τους. Μέσα από την ενασχόληση του με αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο και το kick boxing, έχει μάθει να «κυνηγάει» πάντα τη νίκη. Ο πρόσφατος ερχομός της νεογέννητης κόρης του άλλαξε τις ισορροπίες του. Ο νέος μπαμπάς αποφάσισε να ξεκινήσει μία νέα απόδραση στη «Φάρμα», με στόχο το χρηματικό έπαθλο για να προσφέρει μία καλύτερη ζωή στην κόρη του.

Σπύρος Κοσμάς (35 ετών)

Ο Σπύρος από τη Χαλκίδα αποφάσισε να αφήσει το τιμόνι της νταλίκας και να πιάσει την τσάπα της «Φάρμας». Έχει μάθει να αντλεί ενέργεια μέσα από την αδρεναλίνη του πρωταθλητισμού, κάνοντας motocross, trekkinn, ορειβασία και κατακτώντας την κορυφή του Ολύμπου. Ο κυριότερος λόγος που δήλωσε συμμετοχή στη «Φάρμα» είναι τα αγωνίσματα. Μαθημένος σε ατομικά αθλήματα και ανταγωνιστικός έχει έρθει στη «Φάρμα» για να κατακτήσει τη νίκη.

Γιώργος Γιαννούλας (30 ετών)

Ο Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Άγιους Απόστολους Τρικάλων. Έχοντας δουλέψει τα τελευταία 17 χρόνια της ζωής του σε διάφορους κλάδους για να μπορέσει να αυτοσυντηρηθεί, ξεκινώντας από ελεύθερος επαγγελματίας καφέ, ο 30χρονος Γιώργος ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τη μουσική και το κλαρίνο. Με τη χαρακτηριστική ντοπιολαλιά του, που δεν ξεχνιέται εύκολα, ο «Ζήκος» των Τρικάλων, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, έρχεται στη «Φάρμα» για να αποδείξει ότι τα χέρια του πιάνουν, όχι μόνο στο κλαρίνο, αλλά και στις αγροτικές εργασίες.

Βάιος Κόκκινος (28 ετών)

Ο Βάιος με καταγωγή από τη Λάρισα, αγαπά ιδιαίτερα τη σκανδιναβική ιστορία και μυθολογία και ελπίζει η ζωή στη «Φάρμα» να τον βοηθήσει να κατανοήσει πώς ζούσαν οι Βίκινγκς, που τόσο θαυμάζει. Η πολυετής ενασχόληση του στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο τον έχει διδάξει ομαδικότητα, στοχοπροσήλωση και πειθαρχία, εφόδια που θα τον βοηθήσουν να ανταπεξέλθει με επιτυχία στα απαιτητικά αγωνίσματα της «Φάρμας». Αν και αντιμετωπίζει τη ζωή πάντα με χαμόγελο, απεχθάνεται την ήττα και στη «Φάρμα» θα παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση της νίκης.

Σπύρος Αθανασίου (44 ετών)

Ο Σπύρος είναι 44 χρονών με καταγωγή από τον Αχέροντα Θεσπρωτίας και πλέον ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους. Στα 40 του άλλαξε ριζικά τη ζωή του και κατάφερε να κάνει στροφή 180 μοιρών, χάνοντας πολλά κιλά, μέσα από απαιτητικά προγράμματα γυμναστικής και διατροφής. Πλέον, ως αυτοδημιούργητος life & fitness coach, σκοπός του είναι να βοηθάει συνανθρώπους του να φτάνουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Για τον Σπύρο η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, τίποτα παραπάνω. Έρχεται στη «Φάρμα» στην καλύτερη φάση της ζωής του για να αποδείξει ότι ένας 44άρης μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε βρεθεί απέναντι σε αυτόν και το στόχο του.

Άγγελος Σουλιώτης (29 ετών)

Ο Άγγελος είναι 29 ετών και εργάζεται ως υπεύθυνος καταστήματος ιατρικών και ορθοπεδικών ειδών. Αν και η μόνη του επαφή με την αγροτική ζωή ήταν ως παιδί στο χωριό με τους παππούδες του, οι απαιτήσεις της «Φάρμας» δεν τον φοβίζουν.

Άλλωστε, η ασχολία του με τις καταδύσεις και τα βάρη τον έχουν «οπλίσει» με δύναμη και αντοχή, που θα τον βοηθήσουν έναντι των αντιπάλων του. Ο ίδιος δηλώνει πως είναι ένα ασταμάτητο «πειραχτήρι», που έρχεται στη Φάρμα για να γράψει τη δική του «τρελή» ιστορία και μένει να δει αν οι συμπαίκτες του θα τον λατρέψουν ή θα τον μισήσουν.

Άλκης Λαδάς (38 ετών)

Ο Άλκης είναι 38 ετών και έχει έναν 9χρονο γιο. Εργάζεται με τον συνεταίρο του ως μάνατζερ οίκου τελετών. Είναι σχεδόν Vegan, gym freak, κινείται στο χώρο του μόντελινγκ και έχει βγει δεύτερος σε αντρικά καλλιστεία. Θεωρεί τον εαυτό του επικοινωνιακό αλλά τα πάει καλύτερα με τις γυναίκες γιατί βρίσκει ευκολότερα τα… «κουμπιά» τους. Κάτι που θα τον δυσκολέψει στη συμβίωση στη «Φάρμα» είναι η εύκολα παρεξηγήσιμη ειλικρίνεια του.

Η συνολική στρατηγική, που θα επιλέξει κάθε παίκτης κατά την παραμονή του στη ΦΑΡΜΑ, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα του, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags