Facebook Pixel Φάρμα: Τι θα δούμε στο 5ο επεισόδια - Δευτέρα 2/10 στις 21:00 στο Star (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-10-02 16:15:00

Φάρμα: Τι θα δούμε στο 5ο επεισόδια - Δευτέρα 2/10 στις 21:00 στο Star (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φάρμα: Τι θα δούμε στο 5ο επεισόδια - Δευτέρα 2/10 στις 21:00 στο Star (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Η πρώτη εβδομάδα της «Φάρμας» ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της Μαρίας Περπινιά, καθώς η Έλενα Καραμβάση ήταν αυτή που κατάφερε να υπερισχύσει με 3-1 στη Μονομαχία του Αχυρώνα.

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά και η γαλάζια ομάδα φαίνεται αισιόδοξη και έτοιμη να διαβάσει το γράμμα, που άφησε πίσω της η Μαρία, στο οποίο ορίζει τον νέο τους αρχηγό.

Στην πράσινη ομάδα προκύπτουν διαφωνίες, με αφορμή τις δουλειές του σπιτιού και τις εργασίες του στάβλου. Οι τόνοι ανεβαίνουν. Για κάποιους δεν είναι προσωπικό αλλά για κάποιους άλλους αγγίζει τα όρια του κουτσομπολιού. Ο ‘Αγγελος Σουλιώτης, αν και τραυματίας, κάνει μασάζ στους συμπαίκτες του, για να τους χαλαρώσει.

Ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, επισκέπτεται τις δύο ομάδες και τους αναθέτει την πρώτη τους αποστολή: να περιφράξουν το μποστάνι, ώστε να προστατέψουν τις καλλιέργειες από τα ζώα του δάσους. Αν καταφέρουν να ολοκληρώσουν την εργασία σε 7 μέρες, θα τους επιβραβεύσει με δώρα!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας! Το όνομά αυτής; Η «λάσπη». Αυτή τη φορά θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από το να «λερώσουν» τα χέρια τους. Θα αναγκαστούν να βουτηχτούν ολόκληροι μέσα στη λάσπη, αν θέλουν να διεκδικήσουν την νίκη και να προστατέψουν τα μέλη της ομάδας τους.

Όπως πάντα, μία ομάδα κερδίζει και μία χάνει. Για τη χαμένη ομάδα ακολουθεί συμβούλιο, όπου ο αρχηγός της θα αναγκαστεί να επιλέξει τον 1ο Μονομάχο. Τι έφταιξε και τους οδήγησε στην ήττα; Ποιος αναλαμβάνει μερίδιο της ευθύνης; Μήπως η στρατηγική, που ακολουθήθηκε, δεν ήταν τελικά αποτελεσματική; Θα είναι και η επιλογή του 1ου Μονομάχου μία στρατηγική απόφαση;

Δείτε εδώ το trailer του 5ου επεισοδίου της ΦΑΡΜΑΣ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags