Facebook Pixel Φάρμα: Δείτε την Πέμπτη 5/10 στις 21:00 στο 8ο Επεισόδιο
Life
| 2023-10-05 17:18:00

Φάρμα: Δείτε την Πέμπτη 5/10 στις 21:00 στο 8ο Επεισόδιο

Sportdog Team
Φάρμα: Δείτε την Πέμπτη 5/10 στις 21:00 στο 8ο Επεισόδιο

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Η εβδομάδα ξεκίνησε με την ήττα της πράσινης ομάδας στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας. Πρώτος μονομάχος ανακηρύχθηκε ο Άγγελος Σουλιώτης, αλλά λόγω του θέματος με τον ώμο του, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο Νίκος Παρλαντζάς κλήθηκε να ορίσει νέο μονομάχο και κατέληξε στην Πηνελόπη Ορφανουδάκη, η οποία δεν φάνηκε να συμφωνεί με αυτή την επιλογή. Η ίδια με τη σειρά της όρισε ως δεύτερο μονομάχο τη Νάσια Ευαγγελάτου, καθώς ένιωσε ότι αυτή είναι η πιο δίκαιη απόφαση.

Η ημέρα της Μονομαχίας Αποχώρησης ξεκινά με συζητήσεις γύρω από φαγητά που κάηκαν και φαγητά που λείπουν. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται τις δύο μονομάχους, οι οποίες δεν φαίνεται να έχουν απολαύσει ιδιαίτερα τη διαμονή στα δεντρόσπιτα.  Η Νάσια αισθάνεται ότι έχει τη στήριξη των συμπαικτών της, ενώ η Πηνελόπη εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμεί να συζητήσει με την ομάδα της. Οι δύο μονομάχοι διαβάζουν το «μενού» των δοκιμασιών. Με ποιο κριτήριο θα επιλέξουν; Που πιστεύει η καθεμία ότι υστερεί και που πιστεύει ότι έχει πλεονέκτημα; Λίγο πριν τη μονομαχία, η Νάσια κάνει μία αποκάλυψη στην Πηνελόπη, η οποία επηρεάζει αρκετά την ψυχολογία της.

Στο Συμβούλιο του Αχυρώνα γίνεται η καθιερωμένη ανασκόπηση της εβδομάδας σε σχέση με τις εργασίες, τις ήττες, τις νίκες αλλά και τα έπαθλα.

Πόσο έχουν βοηθήσει τη ζωή της γαλάζιας ομάδας οι κότες που κέρδισαν και πόσο λείπει στους παίκτες η ζωική πρωτεΐνη; Ο Νίκος εξηγεί με ποια κριτήρια επέλεξε την Πηνελόπη για μονομάχο. Πως έχουν διαμορφωθεί οι ισορροπίες μεταξύ των παικτών της πράσινης ομάδας και γιατί η Πηνελόπη αισθάνεται ότι δεν είναι τόσο κοντά με τους συμπαίκτες της;

Η Μονομαχία Αποχώρησης  ξεκινά με τη Νάσια και την Πηνελόπη να τα δίνουν όλα! Και οι δύο δείχνουν αποφασισμένες να παραμείνουν στο παιχνίδι. Ένας αναπάντεχος τραυματισμός, όμως, διακόπτει τη διαδικασία, καθώς η Νάσια πρέπει να περιποιηθεί το τραύμα της. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται; Πως θα εξελιχθεί η σημερινή μονομαχία;

Δείτε εδώ το trailer του 8ου επεισοδίου της ΦΑΡΜΑΣ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags