Facebook Pixel Βγήκαν... μαχαίρια ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα - "Καρφάρα" στην εκπομπή - Όλα για τα νούμερα!
Life
| 2023-10-11 09:40:00

Βγήκαν... μαχαίρια ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα - "Καρφάρα" στην εκπομπή - Όλα για τα νούμερα!

Sportdog Team
Βγήκαν... μαχαίρια ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα - "Καρφάρα" στην εκπομπή - Όλα για τα νούμερα!

Για πρώτη φορά τόσο φανερά η παρουσιάστρια τα... χώνει άγρια στην πρώην σύζυγό της και κατακρίνει δημόσια τις τακτικές του.

Το βράδυ της Κυριακής, αμέσως μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων στον Βόλο, ο Αχιλλέας Μπέος προέβη σε εμπρηστικές δηλώσεις σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Με αφορμή την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τα όσα είπε ο δημάρχος Βόλου, η Φαίη Σκορδά θέλησε να τοποθετηθεί μέσω της εκπομπής της. Η γνωστή παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στις εκπομπές που φιλοξενούν τον Αχιλλέα Μπέο, με τον Γιώργο Λιάγκα προφανώς να είναι αυτός που πρωτοστάτησε και που τον έβγαλε πρώτος το πρωί της Δευτέρας και δημιούργησε εκ νέου ένταση. Εκεί άλλωστε είπε και την δήλωση για την Έλενα Ακρίτα που άνοιξε... νέο πόλεμο!

 

Η Φαίη Σκορφά όμως αναφέρθηκε και στην δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν η αφορμή για την «έκρηξη» του δημάρχου Βόλου, λέγοντας: «Ποια ήταν η πρόθεσή του; Τι πιστεύει και πώς νιώθει ο ίδιος για τα δύο αγόρια που θέλει να αποκτήσει; Δεν έχει βγει να εξηγήσει από καρδιάς. Ο τρόπος που τοποθετήθηκε ήταν λάθος. Το θέμα δεν είναι ο κ. Κασσελάκης.

Το θέμα είναι τα παιδιά που είναι απροστάτευτα και γίνονται εγκλήματα και καθημερινά ζουν στο φόβο. Το θέμα δεν είναι η τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα στον κ. Μπέο, ο οποίος κρίνει πίσω από τη λαϊκότητά και την αμορφοσία του, την αυθεντικότητα. Το θέμα είναι ότι αυτές οι δηλώσεις χειροκροτήθηκαν, ενώ υπάρχουν παιδιά που ζουν φοβισμένα που μπορεί να αγαπούν ένα άλλο παιδί του ίδιου φύλου».

Στην συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια ξέσπασε λέγοντας: «Όποιος καλεί τον Μπέο και τους άλλους όλους – που και εγώ το έχω κάνει στη ζωή μου γιατί παρασύρθηκα από τους τηλεοπτικούς κανόνες για τα νούμερα τηλεθέασης – αυτό γίνεται μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης γιατί αυτές οι δηλώσεις προκαλούν».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags