Facebook Pixel ΣΚΑΪ - Μάρκος Σεφερλής: "Σκασμένος" ο Αλαφούζος στον ΣΚΑΪ, "χουνέρι" σε Σεφερλή - Του ανακοίνωσαν τα μαντάτα, τέλος τα γυρίσματα!
Life
| 2023-10-12 09:40:00

"Σκασμένος" ο Αλαφούζος στον ΣΚΑΪ, "χουνέρι" σε Σεφερλή - Του ανακοίνωσαν τα μαντάτα, τέλος τα γυρίσματα!

Sportdog Team
"Σκασμένος" ο Αλαφούζος στον ΣΚΑΪ, "χουνέρι" σε Σεφερλή - Του ανακοίνωσαν τα μαντάτα, τέλος τα γυρίσματα!

Πολύ άσχημα τα νέα για τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος άλλα είχε συμφωνήσει το καλοκαίρι με το κανάλι του Φαλήρου και άλλα του λένε τώρα...

Όπως είναι γνωστό, ο Μάρκος Σεφερλής έχει συμφωνήσει φέτος να συνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ σε δύο project του σταθμού.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία του Μάρκου Σεφερλή με τον σταθμό περιελάμβανε την παρουσίαση της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», τη διατήρηση των δικαιωμάτων μετάδοσης παραστάσεων, αλλά και την επαναφορά του δημοφιλούς σήριαλ της δεκαετίας του ’80 «Ορκιστείτε παρακαλώ», μια σειρά με μεγάλη επιτυχία και αρχικό πρωταγωνιστή στον ρόλο του προέδρου του δικαστηρίου τον αξέχαστο Γιάννη Μιχαλόπουλο. 

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας RealLife, παρόλο που η σειρά ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2024, κάτι τέτοιο πλέον δεν θεωρείται καθόλου βέβαιο.

Ο λόγος είναι ότι οι επιδόσεις των σειρών μυθοπλασίας που παρουσιάζει το κανάλι -κυρίως δε η αποτυχία των «Πανθέων», προς το παρόν δημιουργούν επιφυλάξεις όσον αφορά στις μελλοντικές κινήσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρόλο που οι προετοιμασίες για τη σειρά έχουν ξεκινήσει, τα γυρίσματα δεν έχουν ακόμη προγραμματιστεί, ούτε μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν άμεσα.

Σεφερλής για Κασσελάκη: «Έτσι όπως το πάει θα μου φάει τη θέση, μόνο το «καλό ε;» δεν έχει κάνει»

Στο ΣΚΑΪ βρήκε βήμα ο Μάρκος Σεφερλής ώστε να πει την άποψη του για τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο κωμικός τόνισε ότι όλος ο κόσμος ασχολείται με τον κ. Κασσελάκη και ότι στη σάτιρα βγάζουμε κάποιο στοιχείο του άλλου και το μεγεθύνουμε, αλλά στην περίπτωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυτό είναι μεγάλο από μόνο του. Τέλος, ανέφερε ότι δεν ξέρει αν θα κάνει ποτέ τον Κασσελάκη γιατί προς το παρόν ο Κασσελάκης κάνει τον Σεφερλή.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το πρόσωπο των ημερών. Νομίζω ότι γενικά, όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί του. Πιστεύω ότι θα δώσει ψωμί, περιμένουμε όλοι να τον σατιρίσουμε στην επιθεώρηση. Θα απογοητεύσω όσους περιμένουν να με δουν να τον σατιρίζω, γιατί έχει ξεκινήσει ο Κασσελάκης και κάνει εμένα. Με αυτά που λέει μόνο που δεν κάνει στο τέλος “καλό εεε;”. Δεν τον προλαβαίνω

Στην επιθεώρηση συνήθως παίρνουμε ένα πρόσωπο στην επικαιρότητα, το μεγενθύνουμε ή κάποιο στοιχείο του και βγάζουμε γέλιο. Εδώ είναι μεγεθυμένο από μόνο του όλο. Καθημερινά λέει πράγματα που νομίζω ότι το ένα είναι πιο άστοχο από το άλλο. Έτσι όπως το πάει θα μου φάει τη θέση. Είναι όμορφος, είναι γοητευτικός»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags