Facebook Pixel Ανδρέας Μικρούτσικος - Γιώργος Παπαδάκης: Ο Μικρούτσικος "δίκασε" τον Παπαδάκη με μόλις 10 λέξεις για την... κόντρα του με την Αναστασοπούλου! (Vid)
Life
| 2023-10-14 10:48:00

Ο Μικρούτσικος "δίκασε" τον Παπαδάκη με μόλις 10 λέξεις για την... κόντρα του με την Αναστασοπούλου! (Vid)

Sportdog Team
Ο Μικρούτσικος "δίκασε" τον Παπαδάκη με μόλις 10 λέξεις για την... κόντρα του με την Αναστασοπούλου! (Vid)

Τι συμβαίνει στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και γιατί οι δύο παρουσιαστές φαίνεται πλέον να μην τα πηγαίνουν καλά. Τι έχει αλλάξει;
 

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου δεν κατάφεραν να συγχρονίσουν τις ερωτήσεις στους καλεσμένους της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να διακόπτει κάνοντας παρατηρήσεις στη δημοσιογράφο και συμπαρουσιάστριά του.

Σε μια από τις τελευταίες εκπομπές, όσο ο κ. Βασιλακόπουλος βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής, η Μαρία Αναστασοπούλου διέκοψε τον Γιώργο Παπαδάκη προκειμένου να θέσει στον καλεσμένο τους τα ερωτήματά της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να αντιδράσει: «Ναι βρε Μαρία που θίγεσαι αμέσως, κάνε την ερώτηση. Ούτως η άλλως… Ρε τι τραβάω».

Σε άλλο σημείο της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε παρατήρηση στη Μαρία Αναστασοπούλου: «Τώρα θα παραπονεθώ εγώ αν δεν με αφήσεις να κάνω ερώτηση. Είναι και λίγο εκνευριστικό για τον κόσμο να φαίνεται ότι δεν μπορεί ο ένας να κάνει ερώτηση και ότι ο άλλος του το απαγορεύει».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάζοντας τις κόντρες των δύο παρουσιαστών της εκπομπής, αλλά και τι έχει αλλάξει πλέον μεταξύ τους, ανέφερε: "Δεν έχει κακή προαίρεση, απλά ο Παπαδάκης επιμένει να είναι ο Παπαδάκης των 30 ετών.  Πέρυσι από λεπτότητα παρέδωσε τη σκυτάλη, φέτος η σκυτάλη με τους αριθμούς κάπου έχει χαθεί στο σπίτι. Ο Παπαδάκης είναι Παπαδάκης και αυτό που έγινε δεν ήταν τίποτα"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags