Μεγάλη πτώση στην τηλεθέαση σημείωσε το δεύτερο επεισόδιο του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ «I am a Celebrity get me out of here». Το πρόγραμμα σε παραγωγή του Ατζούν Ιλίτζαλι στην πρεμιέρα την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου σημείωσε 11,8% στο σύνολο και 15,1% στο δυναμικό κοινό 18 – 54. Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου το δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι με αμφιλεγόμενο περιεχόμενο όσον αφορά στην αισθητική του έπεσε σε 8,8% στο σύνολο και 8,2% στο δυναμικό κοινό 18 – 54.

Παράλληλα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μεγάλη ενόχληση υπάρχει στο κανάλι του Φαλήρου αλλά και στα γραφεία του εγχώριου παραρτήματος της Acun Μedya στο Μαρούσι η διαρροή των ποσών που παίρνουν οι celebrities. Τηλεοπτικές εκπομπές με κάρτες αντιστοίχησαν πρόσωπα με ποσά κάτι το οποίο δημιούργησε αναστάτωση.

 

Αυτό όχι τόσο για την δημοσιοποίηση των αμοιβών αλλά για το ότι αυτό θα ασκήσει πιέσεις στην εταιρία παραγωγής στις διαπραγματεύσεις που ξεκινούν άμεσα για το «Survivor» της νέας σεζόν. Επισημαίνεται βέβαια πως η διαπραγμάτευση για το «Celebrity» ήταν ελεύθερη χωρίς ταβάνι. Κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ισχύσει στις συζητήσεις που θα γίνουν με υποψήφιους «Διάσημους» για το «Survivοr» ενώ οι αμοιβές για τους νέους «Μαχητές» δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 1500 ευρώ την εβδομάδα.

Πηγή: reader.gr

Οι πρώτες συμφωνίες για το Survivor All Star - Πότε κάνει πρεμιέρα και 3 top ονόματα - Ο μόνος που υπέγραψε!

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή.

Survivor All Star Spoiler: Πρεμιέρα και ονόματα που έκλεισαν!

Αυτήν την φορά, όμως, ο ΣΚΑΪ δε θα ξαναπειραματιστεί και η σεζόν. Που πιθανότατα ξεκινήσει τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου. Δε θα είναι All Star, αλλά μία σεζόν της κλασικής εκδοχής. Του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομήνικο. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν κάποιες επιστροφές παικτών. Πιθανότατα στην ομάδα των Διασήμων – καθώς όλοι πλέον (Μαχητές και Διάσημοι) ανήκουν στην κατηγορία των… celebrities.

Τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτά των Κατερίνας Δαλάκα, Άρη Σοϊλέδη και Ασημίνας Χατζηανδρέου, ωστόσο οι ίδιοι παίκτες τηρούν σιγή ιχθύος.

Επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το Survivor – Η πρεμιέρα και οι παίκτες που «κλειδώνουν»

Οι οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμα. Καθώς αν αυτό είχε γίνει θα υπήρχε ήδη το trailer. Που θα ενημέρωνε για το άνοιγμα των αιτήσεων συμμετοχής. Το σίγουρο. Ομως, είναι ότι στο τιμόνι της παρουσίασης θα παραμείνει ο Γιώργος Λιανός. Ο οποίος αυτήν την περίοδο δοκιμάζεται στο «I ‘m a Celebrity, Get me out of Ηere!».