Facebook Pixel Survivor All Star: Το μεγάλο ψέμα Ατζούν για το Survivor All Star - Η Έλενα Κρεμλίδου αποκάλυψε πόσα χρήματα πήραν οι παίκτες!
Life
| 2023-10-18 09:00:00

Το μεγάλο ψέμα Ατζούν για το Survivor All Star - Η Έλενα Κρεμλίδου αποκάλυψε πόσα χρήματα πήραν οι παίκτες!

Sportdog Team
Το μεγάλο ψέμα Ατζούν για το Survivor All Star - Η Έλενα Κρεμλίδου αποκάλυψε πόσα χρήματα πήραν οι παίκτες!

Άνοιξαν τα στόματα για το περσινό ριάλιτι του ΣΚΑΪ και το κόστος της παραγωγής, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ήταν τελικά αυτό που είχε διαρρεύσει.

Το Survivor 2024 θα διαδεχτεί το I'm a celebrity στον ΣΚΑΪ, προγράμματα που ανήκουν στην Acun Medya του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο ΣΚΑΪ ζητά μια άμεση σανίδα σωτηρίας για τα ποσοστά της τηλεθέασης που βουλιάζουν στην ζώνη των 21:00. Οι Πανθέοι με το δυναμικό ξεκίνημα που έκαναν την πρώτη εβδομάδα προβολής τους, δεν συνέχισαν με το ίδιο ενδιαφέρον από τη μεριά του τηλεοπτικού κοινού. Τα πρώτα επεισόδια της σειράς εποχής «έπαιξαν» χωρίς αντίπαλο και τα χαμόγελα που έφεραν στο κανάλι έσβησαν την αμέσως επόμενη εβδομάδα που έκαναν πρεμιέρα οι ανταγωγνιστικές σειρές μυθοπλασίας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των Πανθέων, ο ΣΚΑΪ έχει μπροστά του έναν μεγάλο αγώνα δρόμου για να σώσει ό,τι σώζεται. Ήδη έχει ξεκινήσει το πρώτο μέρος της συμφωνίας με τον τούρκο παραγωγό με το I'm a celebrity, το οποίο βρίσκεται σε «χλιαρά» επίπεδα για την πρώτη εβδομάδα προβολής του, αλλά όλοι ελπίζουν πως αυτό θα αλλάξει στα επόμενα επεισόδια.

Σκοπός του ΣΚΑΪ είναι να ξεκινήσει το Survivor 2024 μετά τον τελικό του I'm a celebrity, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ίσως φέτος να δούμε την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο να γίνεται νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές.

Οι πρώτες επαφές με υποψήφιους παίκτες έχουν ξεκινήσει και τα πρώτα ραντεβού έχουν γίνει στα γραφεία της Acun Medya. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να φτιάξει δύο νέες ομάδες και να συνδυάσει το All Star με το primirive παιχνίδι. Για τον λόγο αυτό η ομάδα του έχει προσεγγίσει πρώην Survivors και νέους «άφθαρτους» υποψήφιους παίκτες, έτοιμους για όλα.

Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός αναμένεται να ανεβάσει και το μπάτζετ, καθώς θυμίζουμε ότι πέρυσι είχε βάλει όρο ότι ο κάθε διάσημος θα παίρνει 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό ήταν ένα μεγάλο ψέμα, το οποίο διέρρευσε η παραγωγή για να μην υπάρχουν κόντρες μεταξύ των παικτών όσο είναι στο ριάλιτι. Η Έλενα Κρεμλίδου πρώην παίκτρια και έτοιμη να πάει στον επόμενο κύκλο εφόσον πληρωθεί κατάλληλα, αποκαλύπτει πως πολλοί παίκτες είχαν υπογράψει συμβόλαια με αποδοχές που ξεπερνούσαν τις 5.000!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 2.50’’:

 

"Καμπάνα" για Ατζούν, νεύρα στον ΣΚΑΪ - Εκτοξεύει το μπάτζετ για Survivor - Ποιος μπαίνει στο ριάλιτι με 1.500 ευρώ!

Μεγάλη πτώση στην τηλεθέαση σημείωσε το δεύτερο επεισόδιο του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ «I am a Celebrity get me out of here». Το πρόγραμμα σε παραγωγή του Ατζούν Ιλίτζαλι στην πρεμιέρα την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου σημείωσε 11,8% στο σύνολο και 15,1% στο δυναμικό κοινό 18 – 54. Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου το δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι με αμφιλεγόμενο περιεχόμενο όσον αφορά στην αισθητική του έπεσε σε 8,8% στο σύνολο και 8,2% στο δυναμικό κοινό 18 – 54.

Παράλληλα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μεγάλη ενόχληση υπάρχει στο κανάλι του Φαλήρου αλλά και στα γραφεία του εγχώριου παραρτήματος της Acun Μedya στο Μαρούσι η διαρροή των ποσών που παίρνουν οι celebrities. Τηλεοπτικές εκπομπές με κάρτες αντιστοίχησαν πρόσωπα με ποσά κάτι το οποίο δημιούργησε αναστάτωση.

 

Αυτό όχι τόσο για την δημοσιοποίηση των αμοιβών αλλά για το ότι αυτό θα ασκήσει πιέσεις στην εταιρία παραγωγής στις διαπραγματεύσεις που ξεκινούν άμεσα για το «Survivor» της νέας σεζόν. Επισημαίνεται βέβαια πως η διαπραγμάτευση για το «Celebrity» ήταν ελεύθερη χωρίς ταβάνι. Κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ισχύσει στις συζητήσεις που θα γίνουν με υποψήφιους «Διάσημους» για το «Survivοr» ενώ οι αμοιβές για τους νέους «Μαχητές» δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 1500 ευρώ την εβδομάδα.

Πηγή: reader.gr

Οι πρώτες συμφωνίες για το Survivor All Star - Πότε κάνει πρεμιέρα και 3 top ονόματα - Ο μόνος που υπέγραψε!

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή.

Survivor All Star Spoiler: Πρεμιέρα και ονόματα που έκλεισαν!

Αυτήν την φορά, όμως, ο ΣΚΑΪ δε θα ξαναπειραματιστεί και η σεζόν. Που πιθανότατα ξεκινήσει τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου. Δε θα είναι All Star, αλλά μία σεζόν της κλασικής εκδοχής. Του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομήνικο. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν κάποιες επιστροφές παικτών. Πιθανότατα στην ομάδα των Διασήμων – καθώς όλοι πλέον (Μαχητές και Διάσημοι) ανήκουν στην κατηγορία των… celebrities.

Τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτά των Κατερίνας Δαλάκα, Άρη Σοϊλέδη και Ασημίνας Χατζηανδρέου, ωστόσο οι ίδιοι παίκτες τηρούν σιγή ιχθύος.

Επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το Survivor – Η πρεμιέρα και οι παίκτες που «κλειδώνουν»

Οι οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμα. Καθώς αν αυτό είχε γίνει θα υπήρχε ήδη το trailer. Που θα ενημέρωνε για το άνοιγμα των αιτήσεων συμμετοχής. Το σίγουρο. Ομως, είναι ότι στο τιμόνι της παρουσίασης θα παραμείνει ο Γιώργος Λιανός. Ο οποίος αυτήν την περίοδο δοκιμάζεται στο «I ‘m a Celebrity, Get me out of Ηere!».

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags