Τον τρόμο βίωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Χρήστος Νικολαΐδης, μαζί με τον εικονολήπτη Σάββα Αϊδινίδη στη Ναμπλού. Όπως αναφέρει η ενημέρωση του καναλιού, οι δύο συνάδελφοι βρέθηκαν εν μέσω διασταυρούμενων πυρών στην πόλη της βόρειας Δυτικής Όχθης.

Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε μια τεράστια κινητοποίηση ενώ εκτυλίχθηκε θρίλερ μέχρι να απομακρυνθούν με ασφάλεια.

Όλα έγιναν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, όταν ξαφνικά στην οδό Αλ Κουντς επικράτησε ένταση και άρχισαν να πέφτουν πέτρες, αλλά στη συνέχεια και πυροβολισμοί. Ο Χρήστος Νικολαϊδης και ο Σάββας Αϊδινίδης εγκλωβίστηκαν και βρήκαν καταφύγιο σε παρακείμενο κτίριο.

Ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος υποστηρίζει, ότι η  ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Ισραήλ Ευτυχία Πενταράκη που κατάλαβε τι είχε συμβεί, ενημέρωσε την ΕΣΗΕΑ με την πρόεδρο Μαρία Αντωνιάδου να επικοινωνεί και αυτή με τη σειρά της με το υπουργείο Εξωτερικών, του οποίου η αντίδραση ήταν εξίσου άμεση. Εενημέρωσε μέσω της πρεσβείας μας το Ισραήλ, στρατιωτικές δυνάμεις του οποίου έστησαν ειδική επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του Χρήστου Νικολαϊδη και του εικονολήπτη του ΣΚΑΪ.