Απειλές μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων αποκάλυψε, ότι δέχεται ο παρουσιαστής της εκπομπής LEADERS, Ηλίας Παπανικολάου. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR υποστήριξε, ότι ο ελληνικός λαός είχε στην καρδιά του τους παλαιστινίους, κάτι όμως έχει συμβεί και η κοινή γνώμη έχει στραφεί προς την ισραηλινή πλευρά.

«Πολλοί άνθρωποι μου στέλνουν πολλά υβριστικά email, σε άψογο google translate. Θέλω να σας πω τα εξής. Στην Ελλάδα κάποιος που ήταν Παλαιστίνιος ήταν αγαπητός από τη δεκαετία του ’80. Ο Αραφάτ είχε τη χώρα μας ως δεύτερο σπίτι του. Υπάρχουν παλαιστινιακές εταιρείες ακόμα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, για την ακρίβεια έχουν φορολογική έδρα την Ελλάδα, ενώ όλος ο άλλος κόσμος τους έδιωχνε κλοτσηδόν. Στην Ελλάδα κανένας σοβαρός επιστήμονας δεν έχει υποστεί διώξεις.

Ανοίξαμε για τους ανθρώπους αυτούς τις πόρτες των σπιτιών μας. Οι γιαγιάδες μας τους ταΐζανε. Ψάξτε μόνοι σας να βρείτε, γιατί έχει μεταβληθεί αυτή η εικόνα και η ελληνική κοινωνία έχει μετατραπεί σε φιλοϊσραηλινή. Μήπως φταίτε και εσείς γι’αυτό. Να εξηγήσω, ότι κάποιοι περάσαμε τη νιότη μας φωνάζοντας για την Παλαιστίνη, μη αποδεχόμενοι της απειλές του Ισραήλ.

Οπότε σε εμένα απειλές δεν περνούν. Χαλάτε την ώρα σας. Γράψτε κάτι πιο ευφάνταστο. Και στο φινάλε, να το κλείσω χιουμοριστικά, για να μη το βαρύνω. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, από τη στιγμή που έχω δει τους  Metallica το ’99 στη Ριζούπολη. Ήταν ότι πιο εκφοβιστικό είδα στη ζωή μου. Αποκλείεται να φοβηθώ μετά από αυτό», ανέφερε ο Ηλίας Παπανικολάου στην αποφώνησή του, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η εκπομπή LEADERS ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων και προβάλλεται κάθε Δευτέρα, στις 21:00 στο starx.gr