Facebook Pixel Survivor: Μεγάλη επιστροφή στο Survivor - Τη συγχώρεσε για το... σκάνδαλο ο Ατζούν - Ξανά στον Αγ. Δομίνικο η κουκλάρα!
Life
| 2023-11-04 11:36:00

Μεγάλη επιστροφή στο Survivor - Τη συγχώρεσε για το... σκάνδαλο ο Ατζούν - Ξανά στον Αγ. Δομίνικο η κουκλάρα!

Sportdog Team
Μεγάλη επιστροφή στο Survivor - Τη συγχώρεσε για το... σκάνδαλο ο Ατζούν - Ξανά στον Αγ. Δομίνικο η κουκλάρα!

Η παρουσία της στο ριάλιτι είχε συνδυαστεί με... κουτσομπολιά, ερωτικά τρίγωνα και παράνομες σχέσεις, που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Ήρθε η ώρα να φτιάξει ξανά το όνομά της, καθώς ο Τούρκος της έδωσε την δεύτερη ευκαιρία.

Μία φιγούρα που ξεχώρισε από την πρώτη της στιγμή στην τηλεοπτική αρένα του Survivor είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη. Η ενέργεια, η δύναμη και ο αθλητισμός της, αφού είναι και personal trainer, την έκαναν μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες, ιδιαίτερα στο αντρικό τηλεοπτικό κοινό.

Το 2021, όταν πρωτοεμφανίστηκε στον διαγωνισμό επιβίωσης, η Σοφιάννα κέρδισε γρήγορα την καρδιά του κοινού. Με τον τρόπο της, τις αθλητικές της επιδόσεις και τη στάση της απέναντι στις προκλήσεις, έδειξε πως είναι μια δυναμική γυναίκα που δεν τα παρατάει εύκολα.

Πολλοί φαν της έμειναν με την απορία γιατί η Σοφιάννα δεν συμμετείχε στο Survivor all-star αμέσως μετά το τέλος της σεζόν του 2021. Ίσως, μετά την πρώτη της εμπειρία, η Σοφιάννα θέλησε να κάνει μια παύση και να ανασυντάξει τις δυνάμεις της. Όμως, το 2023, η επιστροφή της στο παιχνίδι φαίνεται να είναι πιο δυναμική από ποτέ. Στον φετινό κύκλο του Survivor, οι “διάσημοι” θα αντιμετωπίσουν τους “μαχητές”, και μέσα στους διάσημους θα βρεθούν και παλιοί παίκτες. Η Σοφιάννα είναι μία από αυτούς.

Και ενώ οι φαν περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή της στον αγώνα, η Σοφιάννα πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά της. Με χαρά και διάθεση για διασκέδαση, χόρεψε και φωτογραφήθηκε με γνωστούς αλλά και φίλους που δεν ανήκουν στον χώρο της showbiz.

Σίγουρα, η επιστροφή της Σοφιάννας Αβραμάκη στο Survivor θα είναι μία από τις στιγμές που πολλοί θα περιμένουν να παρακολουθήσουν. Και όπως φαίνεται, η ίδια είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στον αγώνα.

Πηγή: koolnews.gr

 

Διπλή μεταγραφική βόμβα Ατζούν - Δύο μοντέλα από τον τελικό του GNTM στο Survivor - Πρεμιέρα 15/1! (Vid)

Ο κύβος ερρίφθη και το survivor Ελλάδας θα βγει στον αέρα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά γύρω στις 15 Ιανουαρίου! Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με αρκετούς πρώην παίκτες που πέρασαν από το survivor οι οποίοι καλούνται να συμμετάσχουν ως διάσημοι!

Στους διάσημους θα δούμε και παίκτες που έχουν περάσει από όλα τα ριάλιτι όπως το gntm τη φάρμα αλλά και το MasterChef!

Η πρώτη κρούση με θετικό πρώτο αποτέλεσμα έγινε στην Όλγα Ντάλλα, το μοντέλο που έφτασε στον τελικό του Next Top Model Ελλάδας και η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

 

Μαζί με την Όλγα Ντάλλα πρόταση έχει δεχθεί και η Παρασκευή Κερασιώτη, η ρομά πρώην παίκτρια Next Top Model Ελλάδας η οποία θέλει να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου και να φύγει στο εξωτερικό! Για το λόγο αυτό έχει κάνει διάφορες δουλειές, όπως για παράδειγμα σε κρεπερί στη Μύκονο!

Το survivor αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα που χρειάζεται για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να φύγει για κάποιους μήνες στο εξωτερικό!

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags