Η Ζήνα έρχεται βράδυ, απόψε, ζωντανά στο Star, με κοινωνικά θέματα, που αφορούν τη σύγχρονη κοινωνία αλλά και μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες, που θα προβληματίσουν, θα ευαισθητοποιήσουν και θα προκαλέσουν αντιδράσεις και συζητήσεις την επόμενη μέρα. Όσα τολμάμε να σκεφτούμε, αλλά δεν τολμάμε να πούμε, θα τα δείτε και θα τα ακούσετε στην εκπομπή «ΖΗΝΑ το βράδυ».

9 μήνες μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, με 57 νεκρούς, μία συγκλονιστική αποκάλυψη και ντοκουμέντα. που θα συζητηθούν. Παρεμβαίνουν ζωντανά οι συγγενείς θυμάτων και ειδικοί Η «κλοπή του αιώνα» στην Εθνική Πινακοθήκη!

Ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου και ο φιλότεχνος με το βραχιολάκι, που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό! Παιδοφιλία στο διαδίκτυο. Η μεγάλη έρευνα της εκπομπής ξεκινά απόψε.

 

Το Crime Lab, ο ειδικός ερευνητής διαδικτυακών εγκλημάτων, Μανώλης Σφακιανάκης σε συνεργασία με τη Λέκτορα Εγκληματολογίας, Κέλλυ Ιωάννου και οι συνεργάτιδες του Sec News Άννα Λούζη και Δώρα Νότα, αποκαλύπτουν τα σοκαριστικά μηνύματα, που έλαβαν ανήλικα από τους παιδόφιλους και τα αναλύουν.

Στην εκπομπή η Δήμητρα Κογκίδου, καθηγήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Συντονίστρια του Δικτύου της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων στα Α.Ε.Ι.

Στο πλατό ζωντανά, νεαρός που έπεσε στα... δίχτυα παιδόφιλου, μοιράζεται αποκλειστικά με τους τηλεθεατές το τραγικό γεγονός της ζωής του, μετρά τις πληγές του και βρίσκει την τόλμη να μιλήσει για όλα κοιτάζοντας την κάμερα της εκπομπής.

Αποκλειστικά: Ένας παιδόφιλος, πρώην προπονητής μπάσκετ που έχει καταδικαστεί μιλά για πρώτη φορά μέσα από την φυλακή, όπου συνεχίζει να εκτίει την ποινή του.

ΖΗΝΑ το βράδυ: Κάθε Τετάρτη στις 23.00 στο Star