Facebook Pixel Survivor: Τέλος οι χρυσές εποχές του Survivor - "Ψαλίδι" Ατζούν σε διάσημους - Αυτή είναι η αμοιβή της Σοφιάνας Αβραμάκη!
Life
| 2023-11-10 09:20:00

Τέλος οι χρυσές εποχές του Survivor - "Ψαλίδι" Ατζούν σε διάσημους - Αυτή είναι η αμοιβή της Σοφιάνας Αβραμάκη!

Sportdog Team
Τέλος οι χρυσές εποχές του Survivor - "Ψαλίδι" Ατζούν σε διάσημους - Αυτή είναι η αμοιβή της Σοφιάνας Αβραμάκη!

Ως διάσημοι, με λιγότερα λεφτά λεφτά σε σχέση με το All Star οι πρώην παίκτες φέτος στο ριάλιτι.

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, επιστρέφει στις οθόνες μας σε δύο μήνες, φέρνοντας μια δόση περιπέτειας και ανταγωνισμού στην Prime time. Φέτος, οι φανατικοί της εκπομπής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κλασική έκδοση του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες – τους διάσημους και τους μαχητές – να επιστρέφουν για μια ακόμη σεζόν.

Ο νέος κύκλος του Survivor φέρνει και μια σημαντική αλλαγή: Αρκετοί πρώην παίκτες θα ενταχθούν στην ομάδα των διασήμων, επιδιώκοντας να κάνουν ένα δυναμικό comeback και να κατακτήσουν την αγάπη του κοινού ξανά. Οι παίκτες αυτοί έχουν ήδη ένα ισχυρό fan base και έχουν δείξει στο παρελθόν ότι γνωρίζουν πώς να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες του παιχνιδιού.

Όσον αφορά στα οικονομικά, τα ποσά που θα κερδίζουν οι παίκτες δεν θα είναι πλέον το ενιαίο ποσό των 5,000 ευρώ ανά εβδομάδα που είχε θεσπιστεί για το All Star, αλλά θα καθορίζονται με βάση ατομικές συμφωνίες με τον παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι. Μία από τις νέες προσθήκες στον κατάλογο των διασήμων φαίνεται να είναι η Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να λάβει περίπου 2,500 ευρώ την εβδομάδα.

Οι φανς του Survivor αναμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του παιχνιδιού, προβλέποντας ήδη έντονες στρατηγικές, συναρπαστικές προκλήσεις και μνημειώδεις στιγμές. Η ανάμιξη νέων και παλαιών παικτών υπόσχεται να δημιουργήσει μια εκρηκτική χημεία που θα κρατήσει το κοινό καθηλωμένο στις οθόνες του, ενώ το παιχνίδι αναζητά τον νέο πρωταγωνιστή της απόλυτης επιβίωσης.

Πηγή: koolnews.gr

Τέλος το... εμπάργκο από Ατζούν - Επιστρέφει κορυφαία παίκτρια στο Survivor - Πρωταθλήτρια Ελλάδας! (ΦΩΤΟ)

Μια νέα διαρροή, ένα νέο Survivor spoiler, έσκασε πριν απο λίγες ώρες και αφορά την επιστροφή μιας εκπληκτικής παίκτριας στο νέο Survivor Super Star.

Η Μαίη Εμμανουηλίδου, σύμφωνα με το spoiler δέχτηκε πρόταση απο την εταιρία παραγωγής του Ατζούν και όπως διαρρέεται η παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας την έκανε αποδεκτή!

Η Μαίη Εμμανουηλίδου ξανά στο Survivor

Την γνωρίσαμε και κυριολεκτικά την λατρέψαμε μέσα απο την συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το Survivor 2022, όπου η πανέμορφη, αλλά και τρομερή αθλήτρια κατάφερε να μπει στην τελική τετράδα του μεγάλου τελικού.

Το καλλίγραμμό σώμα της, η εντυπωσιακή ομορφιά της και πολύ περισσότερο ο χαρακτήρας που έδειξε μέσα στο Survivor 2022, την έχουν κάνει μια απο τις πιο αγαπητές παίκτριες.

Στο Survivor All Star, η Μαίη δεν έδωσε το παρών και παρότι ήταν πολλοί εκείνοι που πίστεψαν ότι θα την ξαναδούν, τελικά έμειναν όλοι με την προσμονή.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας που ήταν μια απο τις πιο δυνατές παίκτριες μέσα στο τηλεοπτικό ριάλιτι, φαίνεται ότι είπε τελικά το μεγάλο ΝΑΙ και έτσι θα την ξαναδούμε στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που η Μαίη Εμμανουηλίδου λιώνει στο γυμναστήριο, όπως διαβάσαμε στο tvfreaks.gr

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο!

Η Μαίη όμως που της έχουμε και μια συμπάθεια παραπάνω, εκτός απο πολύ καλή παίκτρια, είναι και μια γυναίκα που ξέρει να καθηλώνει τα βλέμματα πάνω της. Αυτό κάνει και στα social media ειδικά τώρα το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι ευθύνεται για την αύξηση της θερμοκρασίας.

Δείτε την Μαίη Εμμανουηλίδου, στην ανάρτηση που έκανε και θα μας θυμηθείτε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags