Facebook Pixel Survivor: Ούτε Παναγιώταρου ούτε Σπυροπούλου - Η διάσημη δίμετρη ξανθιά "καψούρα" Ατζούν για το Survivor (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-11-11 10:24:00

Ούτε Παναγιώταρου ούτε Σπυροπούλου - Η διάσημη ξανθιά αθλήτρια "καψούρα" Ατζούν για το Survivor (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ούτε Παναγιώταρου ούτε Σπυροπούλου - Η διάσημη ξανθιά αθλήτρια "καψούρα" Ατζούν για το Survivor (ΦΩΤΟ)

Στην ομάδα των Διασήμων, θα δούμε παίκτες που αποβλήθηκαν πέρσι, αλλά και παίκτες περασμένων κύκλων που δεν έδωσαν το παρών την περασμένη σεζόν. Το spoiler που ακολουθεί είναι εντυπωσιακό!

Μια μεγάλη έκπληξη φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Ατζούν για το νέο Survivor, το οποίο όπως διαρρέουν τα spoiler θα ονομάζεται Survivor Super Star.

Το Survivor αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης και μας κρατάει συντροφιά στην βραδινή τηλεοπτική ζώνη τα τελευταία χρόνια.

Σε κάθε νέο επεισόδιο τα μηχανάκια της τηλεθέασης χτυπούν κόκκινο, όπως και η αγωνία του κοινού για το ποια θα είναι η νικήτρια ομάδα κάθε φορά στα απαιτητικά αγωνίσματα.

Φέτος τα πράγματα αναμένεται να είναι κάπως διαφορετικά, αφού το κανάλι και η παραγωγή θέλουν να συνδυάσουν το Survivor All Star με το κανονικό Survivor.

Έτσι όπως έχει διαρρεύσει, προσανατολίζονται στην ομάδα των Μαχητών να έχει νέους άγνωστους παίκτες στο ευρύ κοινό, παίκτες που θα αποτελέσουν την νέα δεξαμενή των Διασήμων τα επόμενα χρόνια και φυσικά στο επόμενο All Star.

Την ίδια ώρα στην ομάδα των Διασήμων, θα δούμε παίκτες που αποβλήθηκαν πέρσι, αλλά και παίκτες περασμένων Survivor που δεν έδωσαν το παρών την περασμένη σεζόν. Το spoiler που ακολουθεί είναι εντυπωσιακό!

Το spoiler θέλει την Βιργινία Δικαιούλια ξανά… στο Survivor

Μία από τις πιο αγαπημένες και εντυπωσιακές παίκτριες στην ομάδα των Μαχητών που πέρασε από το Survivor, ήταν η Βιργινία Δικαιούλια.

Η ξανθιά καλλονή συμμετέχουσα του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor,από την συμμετοχή της στο παιχνίδι και έπειτα έγινε πολύ δημοφιλής στο κοινό.

Συμμετείχε στο παιχνίδι στην ομάδα των μαχητών, ήταν μία ήρεμη δύναμη με ήπιο χαρακτήρα και σταθερή αντοχή.

Ως πρώην πρωταθλήτρια του βόλεϋ έχει ένα αψεγάδιαστο σώμα με εντυπωσιακές αναλογίες και με ύψος 1.80μ, αποτελεί μία πανέμορφη και γλυκιά γυναίκα που τραβά την προσοχή σε κάθε της βήμα.

Αυτή λοιπόν η γυναικάpα με εκθαμβωτικό σώμα που στέλνει αδιάβαστους φορώντας το μπpαζίλ μαγιό της στις διακοπές της και γυρίζοντας μας την πλάτη της μας κάνει να….ΑΛΛΗΘΩΡΙΣΟΥΜΕ!

Δείτε τη ΕΔΩ!

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags