Facebook Pixel Κωνσταντίνος Βασάλος - Μάρκος Σεφερλής: Επιστρέφει θρυλική εκπομπή της τηλεόρασης με Βασάλο ή Αννίτα Πάνια - Την έχει παρουσιάσει και ο Σεφερλής!
Life
| 2023-11-15 09:40:00

Επιστρέφει θρυλική εκπομπή της τηλεόρασης με Βασάλο ή Αννίτα Πάνια - Την έχει παρουσιάσει και ο Σεφερλής!

Sportdog Team
Επιστρέφει θρυλική εκπομπή της τηλεόρασης με Βασάλο ή Αννίτα Πάνια - Την έχει παρουσιάσει και ο Σεφερλής!

Ο πρώην Survivor θα αναλάβει ένα concept που έχουμε πολλά χρόνια να δούμε και το οποίο είχε κάνει τεράστια νούμερα τηλεθέασης...

Οι ανατροπές συνεχίζονται στη μικρή οθόνη με το βλέμμα πλέον των στελεχών των καναλιών στην έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Κρίσιμο χρονικό διάστημα καθώς ως γνωστόν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο κλείνονται τα μεγάλα deals με τις διαφημιστικές εταιρίες όσον αφορά εμπορικές συμφωνίες για το σύνολο της επόμενης χρονιάς. Αιφνίδια αλλαγή φαίνεται πως δρομολογείται με την Αννίτα Πάνια

Οι τελευταίες πληροφορίες του ρεπορτάζ αναφέρουν πως το καθημερινό talk show – reality «Στην Αννίτα» με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας «παγώνει».

Και αυτό γιατί καλά ενημερωμένες πηγές επιμένουν πως οι επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα του Open ήταν κάθετα αντίθετοι στην προβολή αυτού του προγράμματος πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η Αννίτα Πάνια έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με την Barking Well Media και σε κάθε περίπτωση θα αξιοποιηθεί στο πρόγραμμα του Ανοιχτού Καναλιού.

Ξανά «Ραντεβού στα Τυφλά»

Το νέο πρότζεκτ που συζητείται έντονα εντός των τειχών του OPEN είναι η αναβίωση του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού «Ραντεβού στα Τυφλά». Το εάν βέβαια θα προβάλλεται σε καθημερινή βάση ή στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα εξαρτηθεί από το πλήθος αλλά και την ποιότητα των υποψήφιων παικτών και παικτριών. Γι’ αυτό τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν και τα σχετικά casting.

Το παιχνίδι στην Ελληνική τηλεόραση προβλήθηκε για πρώτη φορά από το Mega το 1991 με παρουσιάστρια τη Βάσια Τριφύλλη με τεράστια επιτυχία και στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε για λίγο στην Ισαβέλλα Βλασιάδου. To 2007 επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Alpha και παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, ενώ η τελευταία επαναφορά του ήταν το 2016 στο Star με οικοδεσπότη τον Μάρκο Σεφερλή.

Τώρα όσον αφορά στο νέο revival ίσως και να γίνει μετά τις γιορτές. Υποψήφιος για τη νέα εκδοχή του ήταν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος όπως ο ίδιος αποκάλυψε με δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την επιστροφή του στο πάνελ της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega «Χαμογέλα και πάλι». Η τελική επιλογή της εταιρίας παραγωγής ήταν η Αννίτα Πάνια. 

Πηγή: reader.gr

Βάσια Τριφύλλη για Αννίτα Πάνια: «Είναι η κατάλληλη στιγμή να σου πω άντε γ…ου»

Η Βάσια Τριφύλλη μαθαίνει ότι η Αννίτα Πάνια ενδέχεται να παρουσιάσει το Ραντεβού στα Τυφλά και οι ατάκες της στο Breakfast@Star και τον Πάνο Παπαδόπουλο είναι χαρακτηρισιτκές.

«Με βρίσκεται σε μία φάση γενικού αναβρασμού, διότι από ό,τι κατάλαβα θα ξαναγίνει το Ραντεβού στα Τυφλά. Είμαι η πρώτη διδάξασα. Η Αννίτα Πάνια Ραντεβού στα Τυφλά; Τι λέτε ρε παιδί μου; Χάλασε ο κόσμος παιδιά, δεν πάμε καλά. Έχει καμία σχέση το Χρυσό Κουφέτο της κ. Πάνια με το Ραντεβού στα Τυφλά; Καμία. Ούτε θέλω να το σκέφτομαι, δεν με αφορά», ανέφερε.

Πώς φάνηκαν στην Βάσια Τριφύλλη οι παρουσιάσεις των Ραντεβού στα Τυφλά που ακολούθησαν μετά το δικό της; «Άσκοπα. Υπάρχουν κάποια θεάματα που όταν τα έχει χαράξει αυτός που τα έχει κάνει, καλό είναι να μην τα πειράζουμε. Έχουν κάνει πολλές προσπάθειες να ξανακάνουν το Ραντβού με κάποιον άλλον. Δεν πέτυχαν», είπε.

Πώς θα αντιδράσει η Βάσια Τριφύλλη αν την καλέσει στο τηλέφωνο η Αννίτα Πάνια για να της ζητήσει συμβουλές; «Θα της πω Αννίτα είναι η στιγμή η κατάλληλη να σου πω άντε… γ…ου!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags