Όσα τολμάμε να σκεφτούμε, αλλά δεν τολμάμε να πούμε, θα τα δείτε και θα τα ακούσετε στην εκπομπή «ΖΗΝΑ το βράδυ».

Ο φάκελος της υπόθεσης – θρίλερ της δολοφονίας της 24χρονης Φαίης Μπακογιώργου ανοίγει.

 Ένα άψυχο κορμί. Ένα φρικτό έγκλημα στα ... αζήτητα. Δύο χρόνια μετά, η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της προφυλακίστηκαν. 
Αναπάντητα ερωτήματα, αμέλειες και στοιχεία που άργησαν να αξιολογηθούν.

Η επιμονή του πατέρα της άτυχης Φαίης να χυθεί φως στο στυγερό έγκλημα, οδήγησε σε νέα δεδομένα, ενώ όσοι προφυλακίστηκαν τον έδειχναν ως υπαίτιο για τον θάνατό της.

Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για τη στιγμή, που βρέθηκε η σορός.
Ποιοι μιλούν για βασανιστήρια, ξυλοδαρμούς, και απειλές στο διαμέρισμα – κολαστήριο της Κυψέλης.

Οι αποκαλύψεις σοκάρουν!
Ντοκουμέντα της εκπομπής «ΖΗΝΑ το βράδυ», που «παγώνουν» το χρόνο.
Ο πατέρας της Φαίης και όσοι συνέβαλαν στις αποκαλύψεις μας δείχνουν τα σημάδια της στυγερής δολοφονίας και τολμούν να μιλήσουν.

Ακόμα στην εκπομπή, η ομάδα του Crime Lab  και του Sec News σε δράση! Ο στρατηγός  ε.α. Μανώλης Σφακιανάκης, ειδικός ερευνητής διαδικτυακών εγκλημάτων, μας δείχνει με ποιο τρόπο επιτήδειοι, παραβιάζοντας τους κωδικούς Wi-Fi, εισβάλλουν σε διαμέρισμα και παίρνουν τον απόλυτο έλεγχο του σπιτιού αλλά και πως μπορούμε να το αποτρέψουμε! Η λέκτορας εγκληματολογίας Κέλλυ Ιωάννου αναλύει το προφίλ των δραστών και η ερευνήτρια  του Sec News, Δώρα Νότα, μας παρουσιάζει τη δημοσκόπηση για τα έξυπνα σπίτια στα ελληνικά νοικοκυριά, που έγινε για την εκπομπή.

Επίσης. ένα ζευγάρι, που νικάει όλες τις δυσκολίες, μας συστήνεται σε πρώτο πρόσωπο.
Ο Κώστας και η Ραφαέλα! Αντιμετωπίζουν τα κινητικά τους προβλήματα με χιούμορ, «τρολάρουν» τους εαυτούς τους και γίνονται ... viral στο tik tok. Πριν λίγες μέρες ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και μοιράζονται μαζί στην εκπομπή την ιστορία τους.

Δείτε εδώ το trailer ΖΗΝΑ το βράδυ, της Τετάρτης 15/11: