Facebook Pixel Survivor: Διάσημος Έλληνας τραγουδιστής... έριξε πόρτα στο Survivor - Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ λόγος που είπε όχι στα χρήματα!
Life
| 2023-11-12 11:12:00

Διάσημος Έλληνας τραγουδιστής... έριξε πόρτα στο Survivor - Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ λόγος που είπε όχι στα χρήματα!

Sportdog Team
Διάσημος Έλληνας τραγουδιστής... έριξε πόρτα στο Survivor - Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ λόγος που είπε όχι στα χρήματα!

Μπορεί ο Ατζούν να τον... χρύσωσε για να μπει στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο δεν κατάφερε να τον πείσει. Μάλιστα, σε συνέντευξή του αποκάλυψε και τους λόγους.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, ο Κώστας Καραφώτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή και τη δημοσιότητα που πήρε το ειδύλλιο με την Μάρω Λύτρα στο μακρινό παρελθόν όσο και τη συνύπαρξη με τον Πασχάλη Τερζή στο Fame Story.

Ειδικότερα, ο Κώστας Καραφώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ασχολούνται τα μέσα με την προσωπική μου ζωή δεν με ενοχλεί αλλά δεν είναι και κάτι που μου αρέσει να το βλέπω συνεχώς στην τηλεόραση. Από την άλλη δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Και την βόλτα μου θα βγω και καφέ θα πιω έξω και θα φάω με τη σύντροφο μου και θα βγω εκεί που μένω. Δεν κρύβομαι».

«Υπάρχουν όλα γραμμένα στην κάμερα, παιδιά (σ.σ. για το ειδύλλιο με την Μάρω Λύτρα). Δεν υπήρχε κάτι ψεύτικο. Ήταν η πρώτη φορά που αντιμετωπίζαμε το θέμα του ριάλιτι στην τηλεόραση και δεν ήμασταν υποψιασμένοι».

«Θυμάμαι σαν τώρα ότι έτρεμα τόσο πολύ στα παρασκήνια πριν βγω στη σκηνή. Δηλαδή ήμουν σε κατάσταση λιποθυμίας που θα τραγουδούσα με τον Πασχάλη Τερζή και είχε πει το θεϊκό που δεν θα ξεχάσω ποτέ, επειδή με είχε δει χάλια, «είσαι καλά; Βάλτε του λίγο νερό του παιδιού και βάλτε του και πολλά παγάκια να κλείσει η φωνή του να φανώ εγώ λίγο πιο καλός». Το είπε για να σπάσει τον πάγο και ήταν φοβερός» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Κώστας Καραφώτης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει απορρίψε πολλές προτάσεις για να πάει σε ριάλιτι, μεταξύ αυτών και από το Survivor με πολλά χρήματα, καθώς όπως είχε πει και παλιότερα, δεν αντέχει να ταλαιπωρείται!

 

 

Ξανθιά καλλονή, κλώνος της Δούκισσας Νομικού - Η 11 χρόνια μικρότερη σύντροφος του Κώστα Καραφώτη! (ΦΩΤΟ)

O Κώστας Καραφώτης μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις, τον γάμο αλλά και στην φάση της ζωής του που χρειάστηκε να συμβουλευτεί ψυχολόγο.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ανέφερε: «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο ωραίος του σχολείου, ούτε είχα και τέτοια ανάγκη. Είμαι υπέρ των αισθητικών παρεμβάσεων, είχα κάνει και στο παρελθόν».

«Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε, το σκεφτόμαστε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπεροχή. Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σε δυο ανθρώπους με διαφορά ηλικίας. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

«Έχει υπάρξει περίοδος που δεν μπορούσα να ανταποκριθώ μονός μου σε ένα πρόβλημα και είχα ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο και με είχε βοηθήσει πολύ» πρόσθεσε.

 

Η ξανθιά καλλονή σύντροφος του Κώστα Καραφώτη είναι απ’ τις πιο όμορφες Ελληνίδες

Πιο ερωτευμένος από ποτέ φαίνεται να είναι ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή και εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορεί με ένα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι.

Η Κάτια-Νανά Μάνου φαίνεται, που κατάγεται κι αυτή από τον ίδιο τόπο με τον τραγουδιστή, είναι η νέα σύντροφος του!

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε για πρώτη φορά μετά την είδηση ότι είναι μαζί να κάνουν βόλτα χέρι χέρι στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags