Facebook Pixel Mega Spoiler για το νέο Survivor - Έκλεισαν 20 "Μαχητές" - Ραντεβού Ατζούν για επιστροφή κορυφαίας παίκτριας! (Vid)
Life
| 2023-11-19 09:20:00

Mega Spoiler για το νέο Survivor - Έκλεισαν 20 "Μαχητές" - Ραντεβού Ατζούν για επιστροφή κορυφαίας παίκτριας! (Vid)

Sportdog Team
Mega Spoiler για το νέο Survivor - Έκλεισαν 20 "Μαχητές" - Ραντεβού Ατζούν για επιστροφή κορυφαίας παίκτριας! (Vid)

Αγοράστηκαν τα πρώτα εισιτήρια για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ ο Τούρκος συναντήθηκε με μία πρώην παίκτρια που θέλει να στείλει ξανά στο ριάλιτι...

Αμέσως μετά τα Χριστούγεννα προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα ο νέος πολλά υποσχόμενος κύκλος του Survivor, ο οποίος κόντρα σε ό,τι είχε αρχικά ακουστεί δεν θα είναι All Star, αλλά θα υπάρχουν και κάποιοι παλιοί παίκτες!

Ο ΣΚΑΪ ζητά μια άμεση σανίδα σωτηρίας για τα ποσοστά της τηλεθέασης που βουλιάζουν στην ζώνη των 21:00. Οι Πανθέοι με το δυναμικό ξεκίνημα που έκαναν την πρώτη εβδομάδα προβολής τους, δεν συνέχισαν με το ίδιο ενδιαφέρον από τη μεριά του τηλεοπτικού κοινού. Τα πρώτα επεισόδια της σειράς εποχής «έπαιξαν» χωρίς αντίπαλο και τα χαμόγελα που έφεραν στο κανάλι έσβησαν την αμέσως επόμενη εβδομάδα που έκαναν πρεμιέρα οι ανταγωγνιστικές σειρές μυθοπλασίας.

Survivor Spoiler: Έκλεισαν οι 20 παίκτες!

Τόσο η Acun Medya όσο και ο ΣΚΑΪ μοιάζουν να έχουν κατανοήσει απόλυτη τη σημασία της ανανέωσης του όλου project, γι’ αυτό ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε ήδη στα κάστινγκς. Τα οποία και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι 20 παίκτες έχουν κλείσει ήδη. Με τα ονόματα τους να κρύβουν εκπλήξεις αλλά και παλιά γνώριμα.

Τις επόμενες ώρες θα έχουμε αναλυτική την λίστα…

Ατζούν Ιλιτζαλί: Δείπνο σε εστιατόριο του Βόλου παρέα με την Κατερίνα Δαλάκα

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της showbiz, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, βρέθηκε στον Βόλο.

Ο «Mr Survivor» όπως αναφέρει το thenewspaper, το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στη θεσσαλική πόλη, άγνωστο γιατί, και δείπνησε στο εστιατόριο, «η Λεύκα του Μανώλη», απέναντι από το ξενοδοχείο, Domotel Xenia Volos.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας συνοδευόταν από μεγάλη παρέα, μεταξύ των οποίων η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ είχε συνάντηση και με τον Αχιλλέα Μπέο!

Η Κατερίνα Δαλάκα παρά τα όσα έγιναν στο περσινό παιχνίδι, έχει πλέον άριστες σχέσεις με τον Τούρκο παραγωγό και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει στο παιχνίδι.

Δείτε και το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags