Facebook Pixel Survivor - Χωρισμός: Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε και γι’ αυτό επιστρέφει στο Survivor - Το ανακοίνωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη (Vid)
Life
| 2023-11-30 07:38:00

Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε και γι’ αυτό επιστρέφει στο Survivor - Το ανακοίνωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη (Vid)

Sportdog Team
Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε και γι’ αυτό επιστρέφει στο Survivor - Το ανακοίνωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη (Vid)

Η επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο έφερε χαρές, γέλια και αγκαλιές, όμως οι ωραίες στιγμές δεν κράτησαν πολύ για το λαμπερό ζεύγος...

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την αποχώρηση της αθλήτριας από το Survivor All Star, αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Να θυμίσουμε, ότι οι δύο τους χώρισαν λίγο πριν την αναχώρηση της αθλήτριας για τον Άγιο Δομίνικο. Τότε, έγινε γνωστό πως ο επιχειρηματίας θεωρούσε πως ήταν λάθος η απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης για τρίτη φορά.

Ωστόσο, η σύντομη επιστροφή της αθλήτριας στην Ελλάδα, λόγω της αποβολής της από το παιχνίδι, έφερε την επανασύνδεση. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν αχώριστοι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ταξίδεψαν στη Γαλλία. Μάλιστα, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινές φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Τελικά, ούτε αυτή η επανασύνδεση κράτησε πολύ, το ζευγάρι χώρισε και όπως μας ενημέρωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Κατερίνα Δαλάκα, εδώ και 1.5 μήνα έχει επιστρέψει στην Κατερίνη, ενώ ουσιαστικά επιβεβαίωσε και τις φήμες περί επιστροφής της για 4η φορά στο Survivor!

Νέα αρχή για την Κατερίνα Δαλάκα – Η ζωή μακριά από την Αθήνα

Νέα αρχή για την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αποκάλυψε πως μετακόμισε εκτός Αθήνας.

 Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού», η γνωστή αθλήτρια έκανε γνωστό πως πλέον ζει στην Κατερίνη.

«Η μετά Survivor εποχή με βρίσκει πίσω στην Κατερίνη, εδώ και 1,2 – δύο μήνες περίπου. Έχω βρει την ησυχία μου. Μακριά από την Αθήνα και την τρέλα που επικρατεί εκεί, κάτι που χρειαζόμουν και είμαι χαρούμενη για αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

«Θα επέστρεφα στον Άγιο Δομίνικο, γιατί όχι;» απάντησε σχετικά με το αν θα έμπαινε ξανά στο Survivor.

«Έχω κρατήσει επαφές με άτομα από το παιχνίδι. Αλλά και με τα άτομα που δεν έχουμε επαφές, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Όπως στη ζωή μας με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε και με κάποιους όχι. Μου ζητάνε συμβουλές άτομα που περνάνε κάστινγκ για το Survivor… Επειδή μου αρέσουν οι προκλήσεις και ειδικά μετά το περσινό, θα το ξαναέκανα. Έχει περισσότερο ενδιαφέρον να βλέπω άτομα στο Survivor που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Αυτό βέβαια αφορά εμένα» δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags