Facebook Pixel Τρομερό! Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής -που κάνει τον σκληρό- βάφει το μαλλί για την εκπομπή (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-12-02 00:24:00

Τρομερό! Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής -που κάνει τον σκληρό- βάφει το μαλλί για την εκπομπή (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρομερό! Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής -που κάνει τον σκληρό- βάφει το μαλλί για την εκπομπή (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει να είναι πρώτος στους καυγάδες και στις φωνές, όμως φαίνεται πως τον νοιάζει αρκετά και η εικόνα του...

Να θες να ηρεμήσεις και να μην σε αφήνει η ελληνική «ψυχαγωγική» τηλεόραση. Ο Γιώργος Λιάγκας να κλείνει έξαλλος το τηλέφωνο στον Αχιλλέα Μπέο επειδή του ανέφερε ότι και εκείνος έλεγε παλιότερα ότι δεν θέλει τα παιδιά του να γίνουν gay (ας δώσουμε το δικαίωμα στους ανθρώπους να εξελίσσονται με τα χρόνια και να αποκτούν πιο προοδευτικές απόψεις).

Δυστυχώς στον όμορφο #νοτ κόσμο μας η τοξικότητα και τα νούμερα τηλεθέασης κάνουν καλή παρέα. Το κακό είναι ότι αυτή η τοξικότητα είναι σαν ένα λάστιχο τρύπιο που ανοίγεις για να ποτίσεις τον κήπο σου αλλά μαζί με αυτόν καταβρέχεις και σένα. Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα ξαναβγάλει ποτέ τον δήμαρχο Βόλου στην εκπομπή του, αλλά μάλλον κανείς δεν τον πίστεψε. Είναι σαν όλους εκείνους που έχουν αποκηρύξει κατά καιρούς τον Αλέξη Κούγια και μετά πέφτουν ξανά στην ανάγκη του.

Η Βάσω Λασκαράκη ενοχλείται που τη ρωτάνε αν θα καλέσει στην εκπομπή της τον Γιάννη Τσιμιτσέλη (γιατί όχι, αφού μια χαρά σχέσεις έχουν πλέον) και ο Ετεοκλής Παύλου να αναρωτιέται αν ο Γιώργος Λιάγκας βάφει τα μαλλιά του (ένα ρεφλέ το περνάει για τηλεοπτικούς λόγους) επειδή ο τελευταίος έκρινε αρνητικά τη μαύρη βαφή που χρησιμοποιεί ο Ατζούν.

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags