Facebook Pixel TRACTION: Σήμερα Κυριακή 3/12 στις 14:10, με καλεσμένο τον Λευτέρη Πετρούνια!
Life
| 2023-12-03 13:31:00

TRACTION: Σήμερα Κυριακή 3/12 στις 14:10, με καλεσμένο τον Λευτέρη Πετρούνια!

Sportdog Team
TRACTION: Σήμερα Κυριακή 3/12 στις 14:10, με καλεσμένο τον Λευτέρη Πετρούνια!

Με άψογη... προσγείωση, όπως αυτές που συνηθίζει όταν αγωνίζεται στο άθλημα των κρίκων και μαγεύει εκατομμύρια θεατές σε κάθε συμμετοχή του σε πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς αγώνες, ο χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας έρχεται στο TractioN!

Τον σπουδαίο Έλληνα πρωταθλητή και ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, υποδέχεται ο οικοδεσπότης της εκπομπής Κώστας Στεφανής, ανοίγοντας, αποκλειστικά για εκείνον, το σαλόνι ενός αυτοκινήτου κορυφαίου στην κατηγορία των σύγχρονων SUV, την εντυπωσιακή Mercedes GLC Coupe. Ένα μοντέλο που στοχεύει στην κατάκτηση της απόλυτης κορυφής, σε κάθε επιμέρους παράμετρο, από την επιβλητική εμφάνιση και τις χυτές αεροδυναμικές γραμμές της σχεδίασής της έως την... απέραντη γκάμα των κινητήρων υψηλών επιδόσεων! 

Ακριβώς επειδή ο ίδιος δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από το τέλειο στον δικό του τομέα,  ο Λευτέρης Πετρούνιας ανακαλύπτει στο πολυτελές SUV της Mercedes ένα όχημα που μοιράζεται τις ίδιες αξίες μαζί του. Παράλληλα με την απόλαυση, που προσφέρει η οδήγηση της GLC Coupe, ο Ολυμπιονίκης μας μοιράζεται με τον Κώστα Στεφανή την προσωπική του άποψη για το τι σημαίνει πρωταθλητισμός, ποιες είναι οι θυσίες αλλά και οι απολαύσεις, η αγωνία και η επιβράβευση, η καθημερινή υπεράνθρωπη προσπάθεια. 

Κι αν ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν ήταν προσηλωμένος στην, αδιανόητα σκληρή, προετοιμασία του για την επόμενη Ολυμπιάδα, είναι βέβαιο ότι θα βρισκόταν σε διαρκή εκδρομή μαζί με την οικογένειά του, αλλά και οδηγώντας την εκπληκτική Mercedes GLC Coupe!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

⦁ HYUNDAI i10: Όχι ένας, όχι δύο ή τρεις, αλλά τέσσερις συνεργάτες του TractioN δίνουν ραντεβού στο θάλαμο επιβατών του ανανεωμένου μικρού της Hyundai, το συμπαθέστατο και πολυχρηστικό i10. Όπως πιστοποιείται και στην κάμερα της εκπομπής, τα φαινόμενα απατούν σε σχέση με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πόλης, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει, άνετα, τέσσερις ενηλίκους, ακόμη και εάν ο ένας εξ αυτών είναι... δίμετρος!

⦁ FORD RANGER PLATINUM: Το best seller στην, όλο και πιο δημοφιλή, κατηγορία των pick-up, το ασταμάτητο σε οποιονδήποτε τύπου έδαφος Ford Ranger βάζει τα... καλά του! Η έκδοση Platinum ωθεί το, ήδη, γενναιόδωρα προικισμένο Ranger προς την κατεύθυνση της πολυτέλειας. Οπότε, αφορμής δοθείσης, η Ινώ Στεφανή και ο Θωμάς Ευθυμίου, μετατρέπουν την καρότσα του σε... lounge! 

⦁ PIAGGIO BEVERLY 300: Ένα σκούτερ, που αποτελεί την επιτομή της χρηστικότητας, τόσο εντός πόλης όσο και σε αποδράσεις εκτός τειχών, παρουσιάζει ο Θανάσης Χούντρας. Το Piaggio Beverly 300 διατηρεί διαχρονικά τα σκήπτρα στην αγορά των σκούτερ και όπως εξηγεί ο ειδικός επί των διτρόχων του TractioN, οι λόγοι, που δικαιολογούν την κυριαρχία του, αγγίζουν τους... 300!

Δείτε το trailer της 2ης εκπομπής:


Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής – Μάνος Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Prostef

#tractiongr #StarChannelTV  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags