Facebook Pixel Survivor: Το απόλυτο "κόλπο γκρόσο" Ατζούν στο Survivor - Βάζει διάσημο χωρισμένο ζευγάρι για να τα ξαναβρούν (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-12-08 21:14:00

Το απόλυτο "κόλπο γκρόσο" Ατζούν στο Survivor - Βάζει διάσημο χωρισμένο ζευγάρι για να τα ξαναβρούν (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το απόλυτο "κόλπο γκρόσο" Ατζούν στο Survivor - Βάζει διάσημο χωρισμένο ζευγάρι για να τα ξαναβρούν (ΦΩΤΟ)

Πριν ξεκινήσει το ριάλιτι, ο Τούρκος παραγωγός έφτιαξε το απόλυτο love story για να... κλέψει την τηλεθέαση! Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες;
 

Τι αποκάλυψη ήταν αυτή; Όσο το Survivor πλησιάζει τόσο θα βλέπουμε και ομορφιές για τους παίκτες που θα λάβουν μέρος.

Μάλιστα, τελευταία ενργοποιήθηκε και ο καλος μας φίλος Lucky Luke. Που θα είναι και φέτος ο μάστε του Spoil. Και θα μας συντροφεύει από το twitter. Τον εμπιστευόμαστε, παράλληλα με το δικό μας ρεπορτάζ. Και τον ακολουθούμε.

Ο Luke λοιπόν αποκαλύπτει πως ο Σάββας Γκέντζογλου είναι ένα βήμα πριν τον Άγιο ΔΟμίνικο. Ο πρώην σύντροφος της Αγγελικής Ηλιάδη εδώ και καιρό τρώγεται να μπει στο παιχνίδι. Έτσι και θα γίνει. Σύμφωνα με τις πηγές του Sports365.gr o παίκτης έχει δώσει τα χέρια και αναμένεται να είναι από τους πρώτους κλεισμένους διασήμους.

 

Πάμε όμως τώρα στο σχέδιο του Ατζούν. Είδαμε πως στο I’m a celebrity get me out of here η Αγγελική Ηλιάδη τα πάει περίφημα. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν είναι το μόνο πρότζεκτ που έχει ο Τούρκος παραγωγός για την τραγουδίστρια. Καθώς η παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο ίσως…παραταθεί.

Με τον Γκέντσογλου στο παιχνίδι ίσως έχουμε προσπάθεια να τους τα …ξαναφτιάξει. Όπως έχει κάνει στο παρελθόν με Σάκη – Μαριαλένα.

 

Ανεβάζει το επίπεδο ο Ατζούν - Πασίγνωστος τραγουδιστής στο Survivor - Βρήκε τον… νέο Bo (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλάνα από τα γραφεία της Acun Medya στην Αθήνα κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής Πρωινού Σουσού το πρωί της Τετάρτης 6/12, όπου γίνονται τα ραντεβού και οι διαβουλεύσεις για το Survivor 2024.

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ αναμένεται να επιστρέψει τη νέα χρονιά και ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για τους Μαχητές – Διάσημους.

 

Μάλιστα, στα πλάνα είδαμε και τον παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα και στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο να κάνει ραντεβού για συνεργάτης του Survivor 2024 και όχι για συμμετέχων σε αυτό.

«Προφανώς πήγε για ραντεβού για τη συμμετοχή του στο επόμενο Survivor» ανέφερε βέβαια από πλευράς της η Ελένη Τσολάκη.

Η... βόμβα αφορούσε όμως το ρεπορτάζ για τον Αναστάσιο Ράμμο, ο οποίος έχει δεχθεί μία εξαιρετική πρόταση και είναι πολύ πιθανό πλέον να τον δούμε στο νέο Survivor στην ομάδα των Διάσημων!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags