Facebook Pixel Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έκανε το μεγαλύτερο spoiler για το Survivor - Έξαλλος ο Ατζούν με την αποκάλυψή του (Vid)
Life
| 2023-12-12 09:40:00

Ο Τριαντάφυλλος έκανε το μεγαλύτερο spoiler για το Survivor - Έξαλλος ο Ατζούν με την αποκάλυψή του (Vid)

Sportdog Team
Ο Τριαντάφυλλος έκανε το μεγαλύτερο spoiler για το Survivor - Έξαλλος ο Ατζούν με την αποκάλυψή του (Vid)

Το έκανε επίτηδες ή κατά λάθος; Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε τον πρώτο παίκτη για τον νέο κύκλο του ριάλιτι!

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο κύκλο του Survivor. Απ’ ότι φαίνεται στο νέο κύκλο θα δούμε και κάποιος παλιούς γνώριμους. Η κάμερα της εκπομπής του Κώστα Τσουρού συνάντησε τον Τριαντάφυλλο στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί μία φανταστική προσφορά από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας για το νέο κύκλο, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Το αγαπάω το Survivor το έχω ξαναπεί, μου έχει φτιάξει πολλά πράγματα. Εύχομαι να είναι καλό το casting, να πάει καλά και να έχει αυτό που έκανε το 2017 και το 2021. Μακάρι, το εύχομαι, γιατί τους αγαπάω. Τώρα να πάω εγώ είναι πολύ δύσκολο, θέλει πολύ σκέψη, είναι ακόμα λίγο περίεργο».

Για την φήμη που θέλει και τον Άρη Σοϊλέδη, αλλά και την Μαρία Αντωνά να συμμετέχουν στο Survivor, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε: «Να μπουν, θα τους στηρίξουμε, θα είναι πολύ ωραίο, θα έχει φάση».

«Η Κατερίνα Δαλάκα θα είναι 1000%, 4η φορά, πάμε, στο 10 σταματάμε», σημείωσε.

Τέλος σχετικά με το ενδεχόμενο να λάβει και ο ίδιος μέρος στο ριάλιτι, ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε ότι: «Η προσφορά που μου έχουν κάνει τα παιδιά είναι φανταστική. Φανταστική! Είναι φανταστική προσφορά, απλά θέλει σκέψη».

 

Το πιο επικίνδυνο αγώνισμα στην ιστορία του Survivor - Χωρίς ανάσα μέσα στο νερό - Το φέρνουν στον ΣΚΑΪ!

Το Survivor 2024 έρχεται! Η αντίστροφη μέτρηση για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει αρχίσει και αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του τον Ιανουάριο.

Μάλιστα, ήδη έχει γίνει ρεκόρ συμμετοχών καθώς οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 15.000. Κι αυτό διότι την περυσινή τηλεοπτική σεζόν γυρίστηκε το Survivor All Star, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο κόσμος να δηλώσει συμμετοχή.

Βέβαια, για όσους έχουμε παρακολουθήσει και άλλα Survivor στην original εκδοχή τους, η αλήθεια είναι πως το δικό μας, μάς φαίνεται κάπως πιο απλό.

Οι παίκτες του Survivor στη Βρετανία πρόκειται να διαγωνιστούν σε ένα από τα πιο επικίνδυνα αγωνίσματα στην ιστορία του ριάλιτι.

Οι εναπομείναντες παίκτες θα αναμετρηθούν με μια τρομακτική υποβρύχια δοκιμασία, όπου θα πρέπει να κρατήσουν την αναπνοή τους παγιδευμένοι σε ένα κλουβί που σιγά σιγά βυθίζεται στη θάλασσα.

Καθώς κρατούν την αναπνοή τους οι παίκτες, τα κιβώτια στα οποία είναι παγιδευμένοι κατεβαίνουν αργά προς τον βυθό. Υπάρχουν σημεία όπου οι παίκτες αγκομαχούν για να πάρουν μια ανάσα και περιμένουν με αγωνία την επόμενη πρόσβαση στο... οξυγόνο.

Το βρετανικό ριάλιτι, που έκανε το ντεμπούτο του το Σάββατο 28 Οκτωβρίου και το οποίο θεωρείται ότι κόστισε στο BBC 30 εκατομμύρια λίρες, συγκέντρωσε μόλις 2,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Οι συντελεστές βρίσκονται σε κρίσιμες συζητήσεις για να βρουν τρόπο να αυξήσουν την τηλεθέαση και ένας τρόπος είναι το να δυσκολέψουν τις δοκιμασίες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags