Facebook Pixel Survivor - Στέφανος Κασσελάκης: Η αποκάλυψη του μήνα από Λιανό για Survivor - Πρόταση στον Τάιλερ για Άγιο Δομίνικο χωρίς τον Κασσελάκη!
Life
| 2023-12-13 09:00:00

Η αποκάλυψη του μήνα από Λιανό για Survivor - Πρόταση στον Τάιλερ για Άγιο Δομίνικο χωρίς τον Κασσελάκη!

Sportdog Team
Η αποκάλυψη του μήνα από Λιανό για Survivor - Πρόταση στον Τάιλερ για Άγιο Δομίνικο χωρίς τον Κασσελάκη!

Δεν είναι τρολ, αλλά η κίνηση που θα εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης στο ριάλιτι επιβίωσης. Τι θα πει άραγε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται στην Acun Medya, λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του επόμενου κύκλου του Survivor. Κι ενώ για την ομάδα των Μαχητών οι πληροφορίες λένε ότι οι επιλογές είναι πολύ δυνατές και έχουν αφήσει μεγάλη ικανοποίηση στους συντελεστές, η επιλογή των Διασήμων φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας από το αναμενόμενο.

Ιδανικά, η εταιρεία παραγωγής θα ήθελε να φτιάξει μια ομάδα με νέους Διάσημους. Αυτό δεν έχει επιτευχθεί κι έτσι σε πολύ μεγάλο βαθμό θα δούμε την επιστροφή στο Survivor προσώπων που είχαν λάβει μέρος σε προηγούμενους κύκλους. Το αντίτιμο, βέβαια, θα είναι υψηλό…

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, για να επιστρέψει ο James Καφετζής στο Survivor, του έγινε οικονομική πρόταση της τάξης των 7 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα, το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα. Από εκεί και πέρα, προτάσεις έχουν δεχθεί η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Αλέξης Παππάς, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Fipster και η Μαρία Αντωνά.

Το ενδιαφέρον με την Μαρία Αντωνά, είναι ότι, όπως μαθαίνουμε, η πρόταση είναι… ατομική. Δηλαδή, ο Άρης Σοϊλέδης δεν έχει και δεν πρόκειται να δεχτεί πρόταση επιστροφής του στο Survivor

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να «κλειδώσει» η ομάδα των Διασήμων που θα πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο στις αρχές του νέου έτους.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός έριξε και τη ΒΟΜΒΑ του μήνα, καθώς στη ραδιοφωνική του εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε πως έκανε σοβαρά την πρόταση στην εταιρία παραγωγής να κλείσουν για το Survivor τον Τάιλερ Μάκμπεθ, τον σύζυγο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags