Facebook Pixel Ελένη Μενεγάκη: Ούτε MEGA ούτε μεταγραφή στον ΑΝΤ1 - Αυτό είναι το "τέλος" της Μενεγάκη - Έρχεται ανακοίνωση!
Life
| 2023-12-15 09:20:00

Ούτε MEGA ούτε μεταγραφή στον ΑΝΤ1 - Αυτό είναι το "τέλος" της Μενεγάκη - Έρχεται ανακοίνωση!

Sportdog Team
Ούτε MEGA ούτε μεταγραφή στον ΑΝΤ1 - Αυτό είναι το "τέλος" της Μενεγάκη - Έρχεται ανακοίνωση!

Με το κανάλι να κάνει ήδη τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν, η Ελένη πήρε τις αποφάσεις και αναμένεται πάλι να προκαλέσει αίσθηση...

Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία πιθανότητα να συνεχίσει η Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του MEGA, καθώς και το κανάλι δεν κάνει καμία προσπάθεια να ανακόψει τις φήμες για λήξη στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Όπως έδειξε και η ιστορία ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν ένα κανάλι θέλει να διαφυλάξει επικοινωνιακά έναν παρουσιαστή το κάνει.

Τι θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη όμως; 

Θα μείνει εκτός τηλεόρασης όπως έκανε και πριν από 3 χρόνια; Θα αντικαταστήσει τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΙ; Θα την πάρει στην τηλεοπτική του οικογένεια ο Νίκος Κοκλώνης παρά το γεγονός ότι δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο ρευστότητάς του; Ή θα γίνει ανατροπή και θα κάνει κάτι εντελώς ανατρεπτικό και βραδινό στον ΑΝΤ1; Είναι σενάρια που έχουν ακουστεί, αλλά το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή φαντάζει το πρώτο και το δεύτερο...

Πηγή: tvnea.com

Αγχώθηκε με το… ατύχημα η Ελένη Μενεγάκη στο MEGA - "Είναι σέξι και ανοίγει το φόρεμα, αλλά..." (Vid)

Το φανταχταρετό μεταλλιζέ φόρεμα που φόρεσε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, παρολίγον να προσφέρει ένα …σέξι ατύχημα στον αέρα της εκπομπής.

Η Ελένη Μενεγάκη όταν το κατάλαβε, γύρισε την πλάτη και το διόρθωσε. Μάλιστα είπε: «Προσπαθώ πολύ, προσπαθήστε να μην περάσετε τελείως απαρατήρητοι τις φετινές γιορτές, να εντυπωσιάσετε τους φίλους, τους γνωστούς, τους συγγενείς. Κάτι δεν γίνεται σωστά εδώ, μισό λεπτό να δω… Το φόρεμα είναι λίγο σέξι και λίγο ανοίγει αλλά δεν πειράζει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags