Facebook Pixel Survivor: 10 διάσημοι που κυνηγάει ο Ατζούν για Survivor - Παρουσιαστής, ποδοσφαιριστής, μοντέλα και ο... Χρήστος Δάντης!
Life
| 2023-12-15 09:40:00

10 διάσημοι που κυνηγάει ο Ατζούν για Survivor - Παρουσιαστής, ποδοσφαιριστής, μοντέλα και ο... Χρήστος Δάντης!

Sportdog Team
10 διάσημοι που κυνηγάει ο Ατζούν για Survivor - Παρουσιαστής, ποδοσφαιριστής, μοντέλα και ο... Χρήστος Δάντης!

Ποιοι έχουν κάνει ραντεβού με την παραγωγή, ποιοι περιμένουν περισσότερα χρήματα και ποιοι έχουν ήδη κλείσει. Η βόμβα με τον διάσημο τραγουδιστή πάντως, αλλάζει όλα τα δεδομένα...

Όσο ο Δεκέμβριος προχωρά, τόσο φουντώνουν οι συζητήσεις και οι επαφές για το «Survivor». Το ριάλιτι θα βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2024 και πρέπει όλα να είναι έτοιμα τη σωστή στιγμή.

Οι άνθρωποι της Acun Medya δεν σταματούν να τηλεφωνούν και να κάνουν ραντεβού με επωνύμους, καθώς αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Πριν από λίγες ώρες, όπως ακούστηκε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Πρωινού ΣουΣου», ο Δημήτρης Βλάχος πέρασε το κατώφλι της Acun Medya και συνομίλησε με άτομα της παραγωγής. Ο ηθοποιός και αθλητής, που απέχει τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι συζητά για να βρεθεί στην ομάδα των διασήμων.

 

Παράλληλα, όπως έχουμε αναφέρει, Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Τζέιμς Καφετζής, έχουν κάνει ήδη συζητήσεις ενώ άμεσα αναμένεται να μιλήσουν και με τον Στάθη Σχίζα. «Λένε, ότι θα ξαναπάω στο Survivor. Απ’ όσο ξέρω το παιχνίδι θα γίνει αλλά με εμένα δεν ξέρω, δεν νομίζω. Νομίζω πως αυτός ο κύκλος έχει τελειώσει, βέβαια στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ», δήλωσε πρόσφατα. Ο παίκτης μπορεί να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, ίσως όμως τα λεφτά να τον δελεάσουν.

 

Ο Τριαντάφυλλος, πρόσφατα, μιλώντας στις κάμερες, είπε: «Η προσφορά που μου έχουν κάνει τα παιδιά είναι φανταστική. Φανταστική! Είναι φανταστική προσφορά, απλά θέλει σκέψη».

Η μεγάλη έκπληξη αφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο παρουσιαστής, που φέτος έχει επιστρέψει στο team της Σίσσυς Χρηστίδου και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» του MEGA, έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση. Μαζί με αυτόν έχει δεχτεί πρόταση και ο κολλητός του και YouTuber, Fipster.

Όσον αφορά στα νέα ονόματα; Αναστάσιος Ράμμος, Σάββας Πούμπουρας, Σάββας Γκέντσογλου, έχουν κάνει επαφές, ενώ ρεπορτάζ του MEGA αποκάλυψε πως έχουν γίνει προτάσεις επίσης στον Γιώργο Καράβα, στον Χρήστο Δάντη, αλλά και στον Νίκο Αναδιώτη!

 

«Θέλετε να με δείτε στις λάσπες με μαγιό…»: Τα είπε όλα για το Survivor η Έλενα Κώνστα (vid)

Η παρουσιάστρια Έλενα Κώνστα σχολίασε στην κάμερα του «Πρωινού ΣουΣού» την πιθανή  συμμετοχή της στο Survivor 2024, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παλαιότερη πρόταση που της είχε γίνει καθώς και στη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη.

«Όντως μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor. Στο παρελθόν, είχα πει όχι. Δεν ξέρω τι μπορεί να με κάνει να αλλάξω γνώμη αυτή τη χρονιά. Θέλετε διακαώς να με δείτε στις λάσπες με μαγιό, άυπνη κι άφαγη. Δεν είναι το καλύτερό μου. Γενικά, δεν είμαι της άποψης ότι για όλα υπάρχει μια τιμή.

Παλιότερα είχα πει ότι ούτε για 300.000 ευρώ δεν θα πήγαινα, ούτε για 500.000. Τώρα τι μπορεί να αλλάξει φέτος, δεν ξέρω. Είμαστε όμως, εδώ για να το δούμε όλοι μαζί», ανέφερε αρχικά ενώ πρόσθεσε: «Με τη Μαρία Αντωνά έχω να μιλήσω σίγουρα 1-2 μήνες. Ξέρω όμως, ότι αγαπάει το Survivor. Η Μαρία είναι ένα πλάσμα πολύ αγαπημένο σε όλους μας, πολύ όμορφη κι αθλητική. Το ίδιο κι ο Άρης, το αγόρι της, που έχει ήδη πάει στο Survivor. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ ωραίο να δούμε ένα ζευγάρι φυσιολογικό που θα μπουν από την αρχή μαζί και δεν θα τα φτιάξουν στην πορεία».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags