Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Το απόλυτο "κόλπο γκρόσο" Ατζούν στο Survivor - Ερωτικό... τρίγωνο στον Άγιο Δομίνικο - Μέσα και η "πέτρα του σκανδάλου"!
Life
| 2023-12-16 09:32:00

Το απόλυτο "κόλπο γκρόσο" Ατζούν στο Survivor - Ερωτικό... τρίγωνο στον Άγιο Δομίνικο - Μέσα και η "πέτρα του σκανδάλου"!

Sportdog Team
Το απόλυτο "κόλπο γκρόσο" Ατζούν στο Survivor - Ερωτικό... τρίγωνο στον Άγιο Δομίνικο - Μέσα και η "πέτρα του σκανδάλου"!

Ο Τούρκος παραγωγός προσπαθεί να φτιάξει ένα ρόστερ που θα προκαλεί εντάσεις, ώστε αυτή τη φορά να έχει επιτυχία στην τηλεθέαση. Τι καλύτερο από ένα ερωτευμένο-διάσημο ζευγάρι και μία... αντίζηλο;
 

Συνεχίζονται οι συζητήσεις και οι προτάσεις στο παρασκήνιο για το στήσιμο του νέου «Survivor» που επιστρέφει το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου στη συχνότητα του ΣΚΑΪ στην κλασσική του μορφή, «Μαχητές» και «Διάσημοι». Όσον αφορά στην πρώτη ομάδα υπάρχει πληθώρα επιλογών με εκατοντάδες πρόσωπα να ονειρεύονται την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για τον Άγιο Δομίνικο.

Η δυστοκία εντοπίζεται στη συγκρότηση της ομάδας των «Διάσημων» και πλέον θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα δούμε πρόσωπα από προηγούμενους κύκλους. Και επειδή η παραγωγή αρέσκεται στην ύπαρξη εν ενεργεία ζευγαριών στο ριάλιτι επιβίωσης πολύ υψηλά στη λίστα υποψήφιων «Διάσημων» είναι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, όχι όμως μόνος του αλλά μαζί με τη σύντροφό του δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά. Προφανώς θα είναι και οι δύο αρχικά στην ομάδα των «Διασήμων» αλλά στη συνέχεια θα χωριστούν.

Ένα ακόμη πρόσωπο που ακούγεται έντονα για το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη με την οποία μάλιστα είχε παρεξηγηθεί ο Άρης Σοϊλέδης στο «Survivor» του 2021. Θυμίζουμε πως στην κοινή παρουσία της στον Άγιο Δομίνικο τους είχα κατηγορήσει δημόσια για κρυφή σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη, εξέλιξη που είχε κάνει έξαλλο τον πρώην ποδοσφαιριστή. Ουδέποτε είχε επιβεβαιωθεί κάτι, ενώ και οι δύο είχαν διαψεύσει ότι υπήρξε οτιδήποτε ερωτικό μεταξύ τους!

Πηγή: readder.gr

Survivor: Πότε κάνει πρεμιέρα - Η μεγάλη αλλαγή που αποκάλυψε ο Ατζούν Ιλίτζαλι

Το Survivor επιστρέφει στον ΣΚΑΪ στις αρχές του Ιανουαρίου και ο Ατζούν Ιλίτζαλι αποκάλυψε σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Fay’s Time» πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και τη μεγάλη αλλαγή που θα δούμε φέτος ως προς τη διαδικασία αποχώρησης των παικτών. 

«Σήμερα είναι το τελευταίο casting. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες. Θα βγούμε στον "αέρα" στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιες παίκτες από προηγούμενους κύκλους γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και θα το κάνουμε», ανέφερε αρχικά ο Ατζούν Ιλίτζαλι, επιβεβαιώνοντας τη φημολογία περί επιστροφής παλαιών παικτών.

Όσον αφορά τις αλλαγές που θα δούμε στο φετινό Survivor, ο Ατζούν Ιλίτζαλι αποκάλυψε ότι δεν θα υπάρχει ψηφοφορία κοινού και έτσι το ποιος παίκτης θα αποχωρεί κάθε εβδομάδα, θα κρίνεται καθαρά από τις αγωνιστικές επιδόσεις στους στίβους μάχης.

«Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα, θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα Συμβούλια του Νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών», δήλωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί. 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags