Facebook Pixel Ελεονώρα Μελέτη - Survivor: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μελέτη - Πασίγνωστος παίκτης έχει βγάλει από το Survivor 500.000 ευρώ (Vid)
Life
| 2023-12-15 23:30:00

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μελέτη - Πασίγνωστος παίκτης έχει βγάλει από το Survivor 500.000 ευρώ (Vid)

Sportdog Team
Το αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μελέτη - Πασίγνωστος παίκτης έχει βγάλει από το Survivor 500.000 ευρώ (Vid)

Δεν πήγε φυσικά μόνο μία φορά στον Άγιο Δομίνικο, ενώ και η αμοιβή που συμφώνησε με τον Ατζούν, δεν ήταν ίδια με αυτή των συμπαικτών του. Η παρουσιάστρια μίλησε με νούμερα...
 

Ο νέος κύκλος του "Survivor" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024 και συγκεκριμένα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Επίσημες ανακοινώσεις για τους παίκτες δεν υπάρχουν ακόμη από την Acun Media, ωστόσο οι προετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Όπως ειπώθηκε την Παρασκευή στην εκπομπή "Fay’s Time" από τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη, στο φετινό "Survivor" θα υπάρχουν δύο ομάδες, των 16 ατόμων η κάθεμια.

Πρόκειται για Διάσημους και Μαχητές, ενώ αναμένεται να δούμε και κάποιους παίκτες που έχουν ξαναπάει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΙ τα 9 πρόσωπα που δέχθηκαν πρόταση για να συμμετάσχουν στο "Survivor 2024" είναι:

  1. Κατερίνα Δαλάκα
  2. Σάββας Γκέντσογλου
  3. Σάββας Πούμπουρας
  4. Δημήτρης Βλάχος
  5. Αλέξης Παππάς
  6. Ειρήνη Παπαδόπουλου
  7. Βασίλης Πορφυράκης
  8. Τζέιμς Καφετζής
  9. Μαρία Αντωνά


Βόμβα Μελέτη για παίκτη του Survivor

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, για να επιστρέψει ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor, του έγινε οικονομική πρόταση της τάξης των 7 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα, το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα. Από εκεί και πέρα, προτάσεις έχουν δεχθεί η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Αλέξης Παππάς, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Fipster και η Μαρία Αντωνά.

Όλα τα παραπάνω ακούστηκαν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία σχολιάζοντας το θέμα έριξε... βόμβα, λέγοντας πως υπάρχει διάσημος παίκτης που έχει πάει παραπάνω από μία φορά στον Άγιο Δομίνικο και ο οποίος έχει κερδίσει από το παιχνίδι 500.000 ευρώ!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags