Η Ζήνα έρχεται βράδυ, ζωντανά στο Star, με κοινωνικά θέματα, που αφορούν στη σύγχρονη κοινωνία αλλά και με μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες, που θα προβληματίσουν, θα ευαισθητοποιήσουν και θα προκαλέσουν αντιδράσεις και συζητήσεις την επόμενη μέρα. Όσα τολμάμε να σκεφτούμε, αλλά δεν τολμάμε να πούμε, θα τα δείτε και θα τα ακούσετε στην εκπομπή «ΖΗΝΑ το βράδυ».
 
Απόψε, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, η εκπομπή ανοίγει τον φάκελο του οργανωμένου εγκλήματος.

Τα πληρωμένα συμβόλαια θανάτου, οι φυλακές και οι υπόγειες διαδρομές μέχρι το έγκλημα.
Παράνομες αγορές και εγκληματικές δραστηριότητες στο σκοτεινό διαδίκτυο και όχι μόνο.
Η μαύρη αγορά στο Dark Web. Πως λειτουργεί η πώληση παράνομων ουσιών και όπλων.

Στο πλατό της εκπομπής το πρώτο θύμα διαδικτυακού εγκλήματος, που «γρονθοκοπήθηκε» για τα... μάτια του κοινού και των συμφερόντων. Πρόκειται για μια εξέχουσα προσωπικότητα της πολιτικής και επιστημονικής κοινότητας.
 
Μαζί μας στο στούντιο της εκπομπής, ο Απόστολος Πετράκης, ο Κρητικός, που καταδικάστηκε ως ο «εγκέφαλος» της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Μιλά για την υπόθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, τις μέρες και τις νύχτες, που έζησε στο κρησφύγετο με τον απαχθέντα, τα λύτρα των 30 εκ. ευρώ, που δεν εντοπίστηκαν ποτέ, τους άγραφους νόμους της φυλακής και της νύχτας, αλλά και τα συμβόλαια θανάτου.

Κοντά μας στο στούντιο, ο Πέτρος Χέλιος, ο γιος του επιχειρηματία, Γιάννη Χέλιου, ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Κάραβαν, που δολοφονήθηκε πριν από 26 χρόνια.

Το σκληρό πρόσωπο της νύχτας, όπως το βίωσε ο ίδιος, όταν «είδε» τον πατέρα του να εκτελείται με 8 σφαίρες.

Ο 39χρονος από τον Βόλο που ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της νονάς του, μιλά στην εκπομπή μέσα από τη φυλακή! Το παιχνίδι της μοίρας, που αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες μετά, όταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ίδιος άνθρωπος  βρέθηκε κατηγορούμενος και για τον φόνο της μητέρας του δικηγόρου, που τον εκπροσωπούσε!

Για πρώτη φορά, μετά την αποφυλάκισή της, μιλάει η σύζυγος του 87χρονου από την Καρδίτσα, που κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε ως ηθική αυτουργός στη δολοφονία του. Της καταλογίστηκε ο σχεδιασμός του εγκλήματος, που εκτέλεσε ο γιος της, με κίνητρο τη μεγάλη περιουσία του ηλικιωμένου συζύγου της. Τι αποκαλύπτει βιώνοντας τις πρώτες στιγμές της ελευθερίας της, μετά από 15 χρόνια στη φυλακή.
 
Ο Μπάμπης Θεολόγης, που έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του πίσω από τα κάγκελα των πιο σκληρών σωφρονιστικών καταστημάτων της Αμερικής, αλλά και της Ελλάδας, θα  είναι στο πλατό της εκπομπής, λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή του. Κάνει απολογισμό ζωής, μετά από 30 χρόνια στη φυλακή και 7 ολόκληρα χρόνια στην απομόνωση.

Και όπως σε κάθε εκπομπή, το θετικό μήνυμα έρχεται αυτή τη φορά από τον Κώστα Τζώρτζη, τον άνθρωπο που γιορτάζει τα Χριστούγεννα 365 μέρες τον χρόνο και οι συντοπίτες του στην Κρήτη αποκαλούν «γιο του Αϊ Βασίλη». Μοιράζεται μαζί μας τη μαγική ιστορία πίσω από την πιο φωτεινή γωνιά της Αθήνας και το πιο πολυφωτογραφημένο μαγαζί, που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι!

ΖΗΝΑ, το βράδυ, απόψε, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 23.15 στο Star.

Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής ΖΗΝΑ το βράδυ, Τετάρτη 20/12: