Facebook Pixel Άρης Σοϊλέδης - Survivor: Έξαλλος o Σοϊλέδης με το Survivor - Επιτέλους αποκαλύπτει τη χειρονομία που δεν είδαμε ποτέ στον ΣΚΑΪ (Vid)
Life
| 2023-12-22 08:05:00

Έξαλλος o Σοϊλέδης με το Survivor - Επιτέλους αποκαλύπτει τη χειρονομία που δεν είδαμε ποτέ στον ΣΚΑΪ (Vid)

Sportdog Team
Έξαλλος o Σοϊλέδης με το Survivor - Επιτέλους αποκαλύπτει τη χειρονομία που δεν είδαμε ποτέ στον ΣΚΑΪ (Vid)

Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα τον ξαναδούμε στον Άγιο Δομίνικο. Μετά από δύο χρόνια, δείχνει τι ακριβώς συνέβη και τι δεν έδειξαν οι κάμερες.

Η κόντρα που ξεκίνησε στον Άγιο Δομίνικο και το survivor Ελλάδας μεταξύ του Αριστείδη Σοϊλέδη και του Τάκη Καραγκούνια συνεχίστηκε και εκτός παιχνιδιού, όμως ποτέ δεν μάθαμε τι ακριβώς είχε συμβεί πριν από τον άγριο καυγά τους στο συμβούλιο, όπου είχαν πιαστεί  στα χέρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Καραγκούνιας όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο έχασε τον πατέρα του και ο Άρης Σοϊλέδης μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα προσφέρθηκαν να κάνουν την κηδεία του πατέρα του δίνοντας χρήματα!

Μετά από δύο ημέρες όμως κι ενώ το κλίμα μεταξύ τους μέχρι τότε ήταν άριστο, ξαφνικά όλα τινάχθηκαν στον αέρα και έγιναν εχθροί, ενώ παραλίγο να παίξουν και… ξύλο μπροστά σε όλη την Ελλάδα!

Θυμηθείτε την απίστευτη έκρηξή του:

 

Τι είχε συμβεί όμως και ο Σοϊλέδης βγήκε εκτός εαυτού εκείνο το βράδυ. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή εκπομπή «OVER PLAY» αποκάλυψε γιατί εξοργίστηκε εκείνο το βράδυ. «Ενώ μέχρι τότε ήταν όλα καλά και μας ευχαριστούσε για την κίνηση για τον πατέρα του, πηγαίνει στο συμβούλιο και λέει στον Λιανό. Προφανώς και παίζουν ρόλο άλλα στη ζωή του Άρη και κάνει τη χειρονομία για το χρήμα με τα δάχτυλα. Εκείνη τη στιγμή, όχι μόνο θα σπάσω το συμβούλιο, αλλά θα το πάρω και θα φύγω. Ρε… πριν δύο μέρες σου στάθηκα! Και μετά από δύο χρόνια συνεχίζει και λέει ψέματα, ότι ποτέ δεν του δώσαμε βοήθεια, ενώ αυτός μας ευχαριστούσε», ανέφερε σχετικά.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ στο 18.31’:

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μελέτη - Πασίγνωστος παίκτης έχει βγάλει από το Survivor 500.000 ευρώ (Vid)

Ο νέος κύκλος του "Survivor" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024 και συγκεκριμένα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Επίσημες ανακοινώσεις για τους παίκτες δεν υπάρχουν ακόμη από την Acun Media, ωστόσο οι προετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Όπως ειπώθηκε την Παρασκευή στην εκπομπή "Fay’s Time" από τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη, στο φετινό "Survivor" θα υπάρχουν δύο ομάδες, των 16 ατόμων η κάθεμια.

Πρόκειται για Διάσημους και Μαχητές, ενώ αναμένεται να δούμε και κάποιους παίκτες που έχουν ξαναπάει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΙ τα 9 πρόσωπα που δέχθηκαν πρόταση για να συμμετάσχουν στο "Survivor 2024" είναι:

  1. Κατερίνα Δαλάκα
  2. Σάββας Γκέντσογλου
  3. Σάββας Πούμπουρας
  4. Δημήτρης Βλάχος
  5. Αλέξης Παππάς
  6. Ειρήνη Παπαδόπουλου
  7. Βασίλης Πορφυράκης
  8. Τζέιμς Καφετζής
  9. Μαρία Αντωνά


Βόμβα Μελέτη για παίκτη του Survivor

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, για να επιστρέψει ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor, του έγινε οικονομική πρόταση της τάξης των 7 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα, το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα. Από εκεί και πέρα, προτάσεις έχουν δεχθεί η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Αλέξης Παππάς, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Fipster και η Μαρία Αντωνά.

Όλα τα παραπάνω ακούστηκαν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία σχολιάζοντας το θέμα έριξε... βόμβα, λέγοντας πως υπάρχει διάσημος παίκτης που έχει πάει παραπάνω από μία φορά στον Άγιο Δομίνικο και ο οποίος έχει κερδίσει από το παιχνίδι 500.000 ευρώ!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags