Facebook Pixel Survivor: Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια έτοιμη για Survivor - Πάει για να κερδίσει η εντυπωσιακή ξανθιά (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-12-22 09:00:00

Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια έτοιμη για Survivor - Πάει για να κερδίσει η εντυπωσιακή ξανθιά (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια έτοιμη για Survivor - Πάει για να κερδίσει η εντυπωσιακή ξανθιά (ΦΩΤΟ)

Όνομα έκπληξη έκανε ραντεβού με την παραγωγή και ετοιμάζεται να πάει στον Άγιο Δομίνικο…

Τα ονόματα που έρχονται στο φως για το Survivor 2024 είναι πολλά! Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι μερικές μέρες μακριά. Ήδη το trailer για το πρώτο επεισόδιο είναι στο αέρα και έπονται ακόμα teasers για τις πρώτες μέρες στον Άγιο Δομίνικο.

Το ερώτημα είναι ποιοι θα είναι. Συμφωνίες χαλάνε, άλλες δεν προχωράνε, οι εξετάζεις παίζουν τον ρόλο τους. Δεν θα πάει τελικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου λόγω εξετάσεων διαβάσαμε. Δεν είπε τελικά το «ναι» ο Τζέημς Καφετζής για να κάνει τη μεγάλη επιστροφή. Θα έχουμε όμως new entries. Ένα από αυτά θα είναι όντως ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο παλιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα και θα πάει. Η Μαρία Αντωνά δέχτηκε πρόταση και η παραγωγή τη θέλει πολύ. Το ερώτημα είναι αν τελικά η όμορφη παρουσιάστρια θα δεχθεί να πάει χωρίς τον Άρη Σοϊλέδη.

Survivor 2024: Νέα ονόματα
 
Η Όλγα Πηλιάκη θα είναι στο επόμενο Survivor. Έκανε συζήτηση και με τον Χανταμπάκη και είναι έτοιμη να ζήσει κι εκείνη την εμπειρία της επιβίωσης. Θα πάρει μέρος κανονικά. Ας πάμε και σε μερικά Survivor Spoiler που δεν έχουν «παίξει» ως τώρα και τα οποία βρήκαμε στο twitter του γνωστού πλέον. Ποια είναι αυτά; Η Κρίστι Καθάργια. Η πρώην σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη θα είναι όπως όλα δείχνουν στο Survivor που θα δούμε στις οθόνες μας το νέο έτος.

 

 
Τέλος, η Κέλλυ Αραούζου. Εντυπωσιακή όμορφη ξανθιά κολυμβήτρια. Είναι έτοιμη να συμφωνήσει και να είναι ανάμεσα στους Διασήμους που θα λάβουν μέρος. Εκρηκτική παρουσία, αναμένεται να είναι από τα δυνατά «χαρτιά» στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η Καλλιόπη «Κέλλυ» Αραούζου (γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 1991) είναι Ελληνίδα κολυμβήτρια. Έχει πετύχει διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις, με αρκετά αργυρά και ένα χρυσό. Μετά απο δύο δεκαετίες στις πισίνες, κρέμασε το σκουφάκι της τον Ιούνιο του 2021.

Το 2010 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτής Κολύμβησης στο Μπαλατονφύρεντ της Ουγγαρίας, έχοντας συμπαίκτες τον Σπύρο Γιαννιώτη και τον Αντώνη Φωκαίδη. Στο ίδιο πρωτάθλημα κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στα 5 χιλιόμετρα γυναικών, πίσω από την Εκατερίνα Σελιβέρστοβα.

Κέρδισε δύο ακόμη αργυρά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012: ένα αργυρό στην κατηγορία των 5 χιλιομέτρων και ένα αργυρό στο ομαδικό αγώνισμα με τον Μάριο Καλαφάτη και τον Γιώργο Αρνιακό.

Το 2013 κέρδισε το πρώτο πρωτάθλημα της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα: κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα του παγκόσμιου πρωταθλήματος στη Βαρκελώνη, έχοντας συμπαίκτες τον Σπυρίδωνα Γιαννιώτη και τον Αντώνη Φωκαίδη.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 αγωνίστηκε στο αγώνισμα της ανοιχτής κολύμβησης 10 χιλιομέτρων γυναικών. Τερμάτισε 11η με χρόνο 1:57:31.6.

Τέσσερις διάσημοι έκαναν ιατρικές εξετάσεις και εμβόλια

Με γοργούς ρυθμούς γίνεται η προετοιμασία του Survivor 2024 και η εκπομπή "Πάμε Δανάη" και ο Αλέξης Μίχας μοιράστηκαν τις τελευταίες εξελίξεις και συγκεκριμένα τα τέσσερα πρόσωπα που πέρασαν τις ιατρικές εξετάσεις και τα εμβόλια για το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα λοιπόν, τα τέσσερα νέα πρόσωπα που βρέθηκαν σε νοσοκομείο της Αθήνας και φέρεται ότι περνούν από ιατρικές εξετάσεις και εμβόλια που απαιτούνται για να συμμετάσχουν στο Survivor 2024 είναι ο Δημήτρης Βλάχος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο δημοσιογράφος, επίσης, αποκάλυψε πως οι παίκτες δεν έχουν ακόμα υπογράψει το συμβόλαιό τους αλλά ενδέχεται να γίνει άμεσα ενώ ο Δημήτρης Βλάχος και ο Σάββας Πούμπουρας έχουν ήδη προφορική συμφωνία με τον ΣΚΑΪ για να αξιοποιηθούν σε κάποιο πρότζεκτ την επόμενη σεζόν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags