Facebook Pixel Survivor: Τα έπαιξε όλα για όλα ο Ατζούν - Τεράστια πρόταση σε πασίγνωστη παρουσιάστρια - Έχει τώρα πρωινή εκπομπή!
Life
| 2024-01-12 09:00:00

Τα έπαιξε όλα για όλα ο Ατζούν - Τεράστια πρόταση σε πασίγνωστη παρουσιάστρια - Έχει τώρα πρωινή εκπομπή!

Sportdog Team
Τα έπαιξε όλα για όλα ο Ατζούν - Τεράστια πρόταση σε πασίγνωστη παρουσιάστρια - Έχει τώρα πρωινή εκπομπή!

Κυνηγάει τα κορυφαία ονόματα, τους πραγματικούς διάσημους της Ελλάδας και προσφέρει τρελά χρήματα για να τους στείλει στον Άγιο Δομίνικο...
 

Μία αποκάλυψη για το Survivor έκανε η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή, Πρωινό Σουσού και συγκεκριμένα για την πρόταση που είχε δεχθεί στο παρελθόν.

Με αφορμή το ρεπορτάζ για τον Δημήτρη Φιντιρίκο και την πρόταση που δέχτηκε από τον Acun, η παρουσιάστρια προχώρησε στη δική της αποκάλυψη, με τους συνεργάτες της να την ρωτούν για τον λόγο που αρνήθηκε τη συμμετοχή της.

«Μου είχαν πει να πάω στο Survivor 2020. Δεν έγινε το ’20; Τότε το ’21. Μετά τον κόβιντ. Αλλά παιδιά, τι γέλασα; Λέω δεν είναι στα καλά τους. Εγώ δεν μπορώ χωρίς μπάνιο ούτε μια μέρα. Δεν μπορώ με τίποτα την μυρωδιά. Ο Φιντιρίκος γιατί αρνήθηκε να πάει;

Εγώ δεν πήγα το ΄21 στο Survivor, είπα θα μείνω στην Αθήνα να κάνω την Survivor. Φαντάζομαι να είχα την Τούφα δεν θα μου έλεγαν να πάω. Κάποιος θα το είχε σκεφτεί», είπε η Ελένη Τσολάκη για την πρόταση που είχε δεχθεί για να συμμετάσχει στο Survivor.

 

ΣΟΚ στο Survivor - Πιάστηκε "ντοπέ" παίκτης από την παραγωγή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα παιχνίδι είχε μείνει «καθαρό», πάει κι αυτό: το Survivor επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με τον κόσμο να περιμένει πώς και πώς το ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να παθιαστεί σε ανεξήγητο βαθμό με κάποιους παίκτες και, ακολούθως, να... πλακώνεται για χάρη τους στα social media.

Ωστόσο, απ' ό,τι φαίνεται, το φετινό Survivor ξεκίνησε με κάποιες «σκιές»: όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Πανόπουλος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», αρκετοί υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι κόπηκαν από τα casting που έκαναν, καθώς ήταν ακραία ντοπαρισμένοι! 

Να δούμε τον Λιανό να κάνει αντιντόπινγκ κοντρόλ πριν το αγώνισμα ασυλίας και τι στον (τηλεοπτικό) κόσμο... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags