Facebook Pixel Σκάνδαλο στο Survivor! Τρύπησαν την παραγωγή, ενημερώθηκαν οι παίκτες τι γίνεται στην Ελλάδα (Vid)
Life
| 2024-01-20 00:40:00

Σκάνδαλο στο Survivor! Τρύπησαν την παραγωγή, ενημερώθηκαν οι παίκτες τι γίνεται στην Ελλάδα (Vid)

Sportdog Team
Σκάνδαλο στο Survivor! Τρύπησαν την παραγωγή, ενημερώθηκαν οι παίκτες τι γίνεται στην Ελλάδα (Vid)

Ποιος έκανε το μοιραίο λάθος και τι έμαθαν στον Άγιο Δομίνικο τα τελευταία 24ωρα. Πόσο άλλαξαν τα δεδομένα στο παιχνίδι;

Μετά τα περσινά και τις συνεχόμενες παραβιάσεις στο Survivor All Star, o Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε τα μέτρα του και το ξεκαθάρισε σε όλους τους παίκτες, διάσημους και μαχητές.

Στο φετινό παιχνίδι λοιπόν δεν πρόκειται να δούμε ούτε κινητά ούτε φαγητό, ενώ όπως ξεκαθάρισε ο Ατζούν σε όλους θα μπει και ποινική ρήτρα σε όσους παραβιάσουν τους κανόνες, καθώς θα αποβάλλονται και δεν θα παίρνουν ούτε ένα ευρώ.

Για να καταλάβετε πόσο αυστηρά θα είναι, ο Τούρκος ανακοίνωσε σε όλα τα μέλη της παραγωγής πως δεν θα έχουν social media. Ο μόνος εργαζόμενος που θα έχει πρόσβαση, θα είναι ο Γιώργος Λιανός!

Ωστόσο, ήδη μάθαμε ότι οι παίκτες κατάφεραν να μάθουν όσα γίνονται εκτός Survivor. Μπορεί να μην βρήκαν ακόμα φαγητό ή κινητό, ωστόσο σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Survivor λόγω των όσων βλέπουν στην παραγωγή ξέρουν πλέον πως Ρομπ και Φάνης είναι οι πιο δημοφιλείς στον κοινό και για αυτό από εδώ και πέρα θα βλέπουμε και ανάλογες αντιδράσεις…

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 4.40:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος έρωτας στο νέο Survivor - Είδε την ξανθιά με μαγιό στην παραλία και... έπεσε κάτω! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 

3+1 κορυφαία ονόματα ξανά στο Survivor - Στο αεροπλάνο ο Τζέιμς, μία γυναίκα και δύο ακόμα άνδρες! (ΦΩΤΟ)

Ο Τζέιμς Καφετζής, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στον κόσμο της τηλεόρασης και πρώην παίκτης του Survivor, βρίσκεται σε διατροφή και είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Καφετζής, που είχε ήδη περάσει από την επιλογή και είχε υπογράψει για τη συμμετοχή του, αναγκάστηκε να παραμείνει για περίπου 20 ημέρες στην Ελλάδα, λόγω κάποιων δεικτών στις τελευταίες αιματολογικές του εξετάσεις που ήταν ελαφρώς αυξημένοι.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο Τζέιμς δεν έμεινε αδρανής. Προσέχει τη διατροφή του και τρέφεται υγιεινά, ενώ έχει προγραμματίσει την αναχώρησή του για τον Άγιο Δομίνικο γύρω στις 20 του μήνα, εφόσον όλα πάνε καλά με την υγεία του. Ο Καφετζής φαίνεται να έχει αντιληφθεί πως η συμμετοχή του στο Survivor απαιτεί άριστη φυσική κατάσταση και αφοσίωση, και γι’ αυτό επένδυσε σημαντικό χρόνο στην προσωπική του εκγύμναση και στην ισορροπημένη διατροφή.

Στο πλευρό του Τζέιμς Καφετζή, οι φήμες λένε πως θα βρίσκεται και η Σοφιάνα Αβραμάκη, καθώς το κοινό φαίνεται να ζητά επιτακτικά την παρουσία της στο παιχνίδι. Η συμμετοχή της Αβραμάκη αναμένεται να προσθέσει έναν ακόμη δυναμικό παίκτη στην ομάδα και να ενισχύσει τον ανταγωνισμό.

Συζητήσεις έχουν γίνει και με τον Άρη Σοϊλέδη, έναν ακόμα δημοφιλή παίκτη, για την πιθανή συμμετοχή του στο παιχνίδι. Η παρουσία ζευγαριών στο Survivor έχει αποδειχθεί πετυχημένη στρατηγική στο παρελθόν, και η συμμετοχή του πρώην ποδοσφαιριστή δίπλα στη Μαρία Αντωνά μπορεί να προσφέρει στον ΣΚΑΪ τα νούμερα που... ψάχνει απεγνωσμένα μετά το "ναυάγιο" της εβδομάδας!

Τέλος, τις τελευταίες ώρες ακούγεται πολύ έντονα, πως από την παραγωγή του Survivor κάνουν προσπάθεια να πείσουν και τον Τριαντάφυλλο να επιστρέψει. Όλα για όλα λοιπόν από τον Ατζούν, που φοβάται πλέον ότι θα βγει χαμένος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags