Facebook Pixel Survivor - Μάριος Πρίαμος: Καταγγελίες από Μάριο Πρίαμο για φαγητό και κινητά στο Survivor – "Ατζούν βάλε με για 10 μέρες και θα..." (ΦΩΤΟ)
Life
| 2024-01-26 08:20:00

Καταγγελίες από Μάριο Πρίαμο για φαγητό και κινητά στο Survivor - "Ατζούν βάλε με για 10 μέρες και θα..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Καταγγελίες από Μάριο Πρίαμο για φαγητό και κινητά στο Survivor - "Ατζούν βάλε με για 10 μέρες και θα..." (ΦΩΤΟ)

Ανοιχτό κάλεσμα από τον πρώην παίκτη του ριάλιτι να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ εξέφρασε και την οργή του για πρώην συμπαίκτες του...

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, παρακολουθεί φανατικά το φετινό Survivor το οποίο και φυσικά σχολιάζει μέσα από αναρτήσεις του στα social media.

Μετά τα όσα σχολίασε αρχικά για την συμπεριφορά της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, ο Κύπριος πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να σχολιάσει την υποψηφιότητα της Όλγας Πηλιάκη.

Μάλιστα εξέφρασε και δημόσια την επιθυμία του να μπει στο παιχνίδι για 10 ημέρες και να… πράξει όπως εκείνος ξέρει βλέποντας τα όσα συμβαίνουν.

Η οργή του όμως εναντίον συγκεκριμένων μελών της ομάδας των Διάσημων, προφανώς της Ασημίας και της Δαλάκας δεν ηρέμησε ούτε χθες, όταν με Post που δημοσίευσε επιβεβαίωσε τις καταγγελίες πως πέρυσι αποβλήθηκαν για φαγητό και κινητό, κάτι που δεν έχει παραδεχθεί ούτε η παραγωγή ούτε φυσικά και οι ίδιες!

Topless σε ερημική παραλία τα κορίτσια του Survivor - "Κολλημένη" πάνω τους η κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυναμικά ξεκίνησε το φετινό Survivor, με πολλές από τις παίκτριες της ομάδας των Μαχητών να έχουν ταξιδέψει στον Άγιο Δομήνικο για να… χαρίσουν θέαμα στους τηλεθεατές.

Μόνο τυχαίο δεν είναι πως η κάμερα δεν «ξεκολλάει» φέτος από τις παίκτες όταν πηγαίνουν στην παραλία, ενώ οι όμορφες κοπέλες φαίνεται πως νιώθουν άνετα και δεν διστάζουν να κάνουν ακόμα και topless!

Αυτό αποκάλυψε παίκτρια στο χθεσινό επεισόδιο, όταν δήλωσε πως τα κορίτσια πήγαν σε μία έρημη παραλία και έβγαλαν τα μαγιό τους ώστε να πετύχουν καλύτερο μαύρισμα χωρίς… σημάδια.

Η κάμερα τους ακολούθησε και έδειξε ΟΣΑ μπορούσε στον ΣΚΑΪ!

 

Σκάνδαλο στο Survivor! Τρύπησαν την παραγωγή, ενημερώθηκαν οι παίκτες τι γίνεται στην Ελλάδα (Vid)

Μετά τα περσινά και τις συνεχόμενες παραβιάσεις στο Survivor All Star, o Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε τα μέτρα του και το ξεκαθάρισε σε όλους τους παίκτες, διάσημους και μαχητές.

Στο φετινό παιχνίδι λοιπόν δεν πρόκειται να δούμε ούτε κινητά ούτε φαγητό, ενώ όπως ξεκαθάρισε ο Ατζούν σε όλους θα μπει και ποινική ρήτρα σε όσους παραβιάσουν τους κανόνες, καθώς θα αποβάλλονται και δεν θα παίρνουν ούτε ένα ευρώ.

Για να καταλάβετε πόσο αυστηρά θα είναι, ο Τούρκος ανακοίνωσε σε όλα τα μέλη της παραγωγής πως δεν θα έχουν social media. Ο μόνος εργαζόμενος που θα έχει πρόσβαση, θα είναι ο Γιώργος Λιανός!

Ωστόσο, ήδη μάθαμε ότι οι παίκτες κατάφεραν να μάθουν όσα γίνονται εκτός Survivor. Μπορεί να μην βρήκαν ακόμα φαγητό ή κινητό, ωστόσο σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Survivor λόγω των όσων βλέπουν στην παραγωγή ξέρουν πλέον πως Ρομπ και Φάνης είναι οι πιο δημοφιλείς στον κοινό και για αυτό από εδώ και πέρα θα βλέπουμε και ανάλογες αντιδράσεις…

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 4.40:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος έρωτας στο νέο Survivor - Είδε την ξανθιά με μαγιό στην παραλία και... έπεσε κάτω! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags