Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Σε... απόγνωση ο Ατζούν - "Ψαλίδι" στο Survivor, μειώνει τα χρήματα των Μαχητών - Μόνος ένας διάσημος θα πληρωθεί!
Life
| 2024-01-27 13:44:00

Σε... απόγνωση ο Ατζούν - "Ψαλίδι" στο Survivor, μειώνει τα χρήματα των Μαχητών - Μόνος ένας διάσημος θα πληρωθεί!

Sportdog Team
Σε... απόγνωση ο Ατζούν - "Ψαλίδι" στο Survivor, μειώνει τα χρήματα των Μαχητών - Μόνος ένας διάσημος θα πληρωθεί!

Ο Τούρκος παραγωγός ένα μήνα μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι κι έχοντας πάρει τα μαντάτα από την τηλεθέαση, αποφάσισε να μειώσει τα έξοδα, καθώς υπάρχει ζημιά!

Μετά τις ισχυρότατες πιέσεις που δέχθηκε από την επιστροφή της Ελληνικής μυθοπλασίας, το Survivor σταδιακά ανέκτησε δυνάμεις στο στίβο μάχης της τηλεθέασης της Nielsen.

17,3% στο σύνολο και 15% στο δυναμικό κοινό 18 – 54 σημείωσε το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, 17,5% στο σύνολο και 16% στο δυναμικό τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, 15,8% στο σύνολο και 15% στο δυναμικό την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ενώ το επεισόδιο της διπλής αποχώρησης Βολικάκη και Καθάργια από την ομάδα των «Διάσημων» το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου κατέγραψε τηλεθέαση 17,2% στο σύνολο και 16,5% στο δυναμικό κοινό 18 – 54.

Προφανώς και τα ποσοστά αυτά απέχουν κατά πολύ από προηγούμενες σεζόν του ριάλιτι, όμως, πλησιάζουν αυτά της περσινής All Star εκδοχής του παιχνιδιού και φυσικά πιάστηκε όλες τις ημέρες αυτής της εβδομάδας ο μίνιμουμ στόχος τηλεθέασης του 15% στο δυναμικό κοινό 18 – 54 που ενδιαφέρει κυρίως τις μεγάλες διαφημιστικές εταιρίες.

Η ενίσχυση με νέους παίκτες, αλλά και το κομμάτι της ίντριγκας που φούντωσε είναι στοιχεία που κάνουν τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, αλλά και τα στελέχη του εγχώριου παραρτήματος της Acun Medya να ευελπιστούν σε περαιτέρω άνοδο των ποσοστών τις επόμενες εβδομάδες.

Τα λεφτά που δίνει ο Ατζούν στους παίκτες

Όσον αφορά στις αμοιβές των επόμενων «διάσημων» που θα μεταβούν στον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reader, υπήρξε ψαλίδι από 10% - 20% σε σχέση με τις αρχικές συμφωνίες εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων μεταξύ των οποίων η περίπτωση του Τζέιμς Καφετζή.

Σταθερή στα 600 με 1000 ευρώ την εβδομάδα παραμένει η αμοιβή των Μαχητών που θα εισέλθουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τις επόμενες εβδομάδες.

Πάντως σε κάθε περίπτωση επιχειρείται από την εταιρία παραγωγής ένα «μάζεμα» του μπάτζετ όπου αυτό είναι δυνατό. 

Πηγή: reader.gr

Ο πρώτος έρωτας στο νέο Survivor - Είδε την ξανθιά με μαγιό στην παραλία και... έπεσε κάτω! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κάθε ριάλιτι που σέβεται τον… εαυτό του, πρέπει να έχει μέσα και έναν ερώτα. Βέβαια αυτό το «πρέπει» δεν νομίζουμε να αναφέρεται πουθενά στα συμβόλαια των παικτών, όμως από ότι φαίνεται η ζωή των παικτών μακριά από την καθημερινότητα, «γεννάει» νέους έρωτες.

Στο περσινό Survivor είχαμε το ζευγάρι του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου!

Ένα φλερτ φαίνεται πως υπήρξε ανάμεσα και στη Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Γιάννη Τσολάκη, το οποίο δεν είχαμε πάρει χαμπάρι μέχρι που μπήκε η Μαίη στο παιχνίδι και με τις ερωτήσεις έγινε γνωστό. Ο Γιάννης όμως αποχώρησε και έτσι δεν μάθαμε πως και αν θα εξελισσόταν σε κάτι περισσότερο αυτό το φλερτ.

Το Survivor «γεννάει» έρωτες

Οι παραπάνω… ιδιαίτερες σχέσεις δεν είναι οι πρώτες που εμφανίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης. Η αρχή είχε γίνει το… μακρινό 2006 στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία, με τον έρωτα της Νάντιας Ζαγκλή και του Τούρκου Σελίμ Σαμπάχ. Αφού βγήκαν από το παιχνίδι παντρεύτηκαν και μετά από τέσσερα χρόνια χώρισαν. Μάλιστα το 2015 η Νάντια συμμετείχε στο «All Star Survivor» της Τουρκίας, όπου εκεί βρισκόταν και η τότε κοπέλα του Σελίμ...

Η Νάντια και ο Σελίμ.

Ας πάμε όμως στα πιο πρόσφατα και συγκεκριμένα στο Survivor του 2017, το πρώτο στον ΣΚΑΙ, όπου ο αέρας και τα νερά του Άγιο Δομίνικου έκαναν τους Κωνσταντίνο Βασάλο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη να ερωτευτούν.

Μέσα στο παιχνίδι δεν είδαμε ποτέ κάτι ανάμεσά τους, όμως μετά το τέλος του, το ειδύλλιο ξεκίνησε και... επίσημα και από τότε είναι μαζί.

Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τελευταίο στη λίστα των ερωτευμένων του Survivor, το love story που καθήλωσε πέρσι όλους τους τηλεθεατές. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και ξαφνικά βλέπει μπροστά της τον μέχρι πριν κάτι μήνες σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη. Στη «μπλε» ομάδα θα μπει και η Χριστίνα Κεφαλά η οποία είχε ένα σύντομο φλερτ με τον νικητή του Survivor εκείνο το διάστημα και στο παιχνίδι έρχονται τα πάνω – κάτω.

Η φλόγα του ερώτά τους θα αναζωπυρωθεί κατά τη διάρκεια του ριάλιτι και μετά το τέλος του, και για την ακρίβεια μετά από μήνες, θα παραδεχτούν πως και πάλι είναι μαζί. Όχι βέβαια πως δεν το είχαμε καταλάβει…

Ο πρώτος… έρωτας στο Survivor 2024!

Στο φετινό Survivor, ακόμα δεν έχουμε δει κάτι… χειροπιαστό, ωστόσο στα social media κυκλοφορεί πως υπάρχει φλερτ ανάμεσα στην Χρύσα και στον Άγγελο!

Η όμορφη Χρύσα πάντως έχει σύντροφο πίσω στην Ελλάδα και αρκετές φορές μιλάει για αυτόν στην κάμερα, οπότε μάλλον όλα αυτά είναι απλά... σενάρια των social media!

 Χρύσα Χατζηγεωργίου
Ηλικία: 20 ετών
Ιδιότητα: Φοιτήτρια Ναυτιλιακών
Είναι η νεότερη «μαχήτρια» και είναι απόλυτα αποφασισμένη να ξεδιπλώσει τόσο τις αγωνιστικές, όσο και τις στρατηγικές της ικανότητες. Η ακαδημαϊκή της κατάρτιση δεν περιορίζεται σε μία αλλά επεκτείνεται σε δύο Σχολές καθώς είναι φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων και παράλληλα σπουδάζει και Ναυτιλιακά. Η αθλητική της εμπειρία περιλαμβάνει 11 χρόνια ρυθμική ενόργανη και δύο χρόνια στίβο. Δεν της αρέσει να την υποτιμούν και τα δύο σημαντικότερα στοιχεία του χαρακτήρα της είναι η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη στον εαυτό της και το έμφυτο χιούμορ της.

Άγγελος Γεωργουδάκης
Ηλικία: 21 ετών
Ιδιότητα: Αθλητής Πολεμικών Τεχνών
Κατάγεται από το Αίγιο και το αθλητικό παρελθόν του είναι πλούσιο και άκρως εντυπωσιακό. Κατέχει πτυχίο ναυαγοσώστη, έχει ασχοληθεί με την καλλισθενική άσκηση, την πυγμαχία, το krav maga, την ξιφασκία, την τοξοβολία και έχει ασχοληθεί και με τις καταδύσεις. Με την εμπειρία που του έδωσε η κατάταξή του στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αμφίβιος καταδρομέας, θεωρεί πως τα παρκούρ του Άγιου Δομίνικου δεν θα τον δυσκολέψουν. Ο 21χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών έχει κατακτήσει και τον τίτλο «Handsome Ambassador» στα Εθνικά Αντρικά Καλλιστεία του 2022, ενώ η ευαίσθητη πλευρά του βρίσκει διέξοδο… στα πλήκτρα του πιάνο!

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags