Facebook Pixel Survivor: Νέα παρανομία στο Survivor - Παίκτης τρώει κρυφά φαγητό (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-02-11 13:43:00

Νέα παρανομία στο Survivor - Παίκτης τρώει κρυφά φαγητό, δεν είναι ούτε η Δαλάκα ούτε η Ασημίνα - Βίντεο ντοκουμέντο!

Sportdog Team
Νέα παρανομία στο Survivor - Παίκτης τρώει κρυφά φαγητό, δεν είναι ούτε η Δαλάκα ούτε η Ασημίνα - Βίντεο ντοκουμέντο!

Το βίντεο που κυκλοφόρησε προκάλεσε τρομερές αντιδράσεις, αλλά και μία σοβαρή καταγγελία. Για πρώτη φορά στον φετινό κύκλο…

Το βράδυ της  Τετάρτης (7/2) πραγματοποιήθηκε μία νέα αποχώρηση στο Survivor 2024. Οι τρεις παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Γιάννης Περπατάρης. Ο Φάνης Μπολέτσης και ο Γιάννης Περπατάρης ως πιο «δυνατοί» παίκτες κατάφεραν να κερδίσουν τον Σκωτσέζο «μαχητή», ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης με χαμόγελο.

 

«Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι για εμένα με πάρα πολλές χαρές και ωραίες στιγμές. Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω γνωρίσει όλα τα παιδιά εδώ, πέρασα φανταστικά. Από την πρώτη εβδομάδα ήμουν υποψήφιος, δεν ήξερα πόσο θα κάτσω, έμεινα πέντε εβδομάδες και έχω περάσει καλά. Ήταν μια ωραία εμπειρία και ξέρω ότι με περιμένουν πολλά στην Ελλάδα», είπε συγκινημένος ο Ρομπ και πρόσθεσε αποχαιρετώντας το παιχνίδι: «Με χαμόγελα ήρθα και με χαμόγελο θα φύγω. Νιώθω λίγη αδικία μέσα μου, αλλά δεν κρατάω ποτέ κακίες»!

Αν όμως η αποχώρησή του ήταν έκπηξη, βόμβα ήταν λίγα 24ωρα νωρίτερα η αποκάλυψη του Γιάννη Δρυμωνάκου, πρώην παίκτη του ριάλιτι σχετικά με μία σοβαρή… παρανομία στο παιχνίδι. Με αφορμή τις αποκαλύψεις των συμπαικτών του Ρομπ ότι μύριζε και βάσει της δική τους εμπειρίας στον Άγιο Δομίνικο, τόνισε πως για να μυρίζει, έτρωγε κρυφά φαγητό!!!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

 

Το πρώτο αποκαλυπτικό πλάνο της Όλγας Πηλιάκη στο Survivor - Απίθανο κορμί, τυχερός ο Χανταμπάκης! (Vid)

Μετά τα πρώτα επεισόδια του Survivor είδαμε επιτέλους και τα σχετικά πλάνα με τις κοπέλες να κάνουν γυμναστική στην παραλία και βουτιές στην θάλασσα, με την κάμερα προφανώς να έχει… κολλήσει πάνω τους.

 
 
 

Σε κανένα πλάνο όμως μέχρι τώρα δεν είδαμε την εντυπωσιακή Όλγα Πηλιάκη, η οποία είναι εμφανές πως προσέχει πάρα πολύ. Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη δεν θέλει να δείξει, ακόμα τουλάχιστον, ούτε τη σέξι πλευρά της και για αυτό δεν την έχουμε δει ΟΥΤΕ με μαγιό καλά-καλά.

Χθες πάντως εντυπωσίασε κάνοντας γυμναστική στην παραλία…

 

Στέλιος Χανταμπάκης: Σούσουρο με την αινιγματική ανάρτηση για την Όλγα Πηλιάκη – Τι συμβαίνει όσο βρίσκεται στο Survivor

Ο Στέλιος Χανταμπάκης από τον Ιανουάριο παρακολουθεί κάθε βράδυ τα επεισόδια του Survivor, κι αυτό γιατί η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη, συμμετέχει στο παιχνίδι. Αν και εκείνη έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από εντάσεις, στο χθεσινοβραδινό (4/2/) επεισόδιο δέχθηκε τα “πυρά” μαζί με άλλη μία συμπαίκτριάς της, τη Μαρία Αντωνά, από την παίκτρια της αντίπαλης ομάδας, Ζωή Ασουμανάκη, επειδή επέλεξαν να μη συμμετέχουν στον αγώνα.

Ο σύζυγός της, λοιπόν, μία ημέρα μετά από αυτό τον καβγά, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους από κάποιες διακοπές τους, όπου ανταλλάσσουν ένα “καυτό” φιλί στο στόμα, και έγραψε χαρακτηριστικά: «Όλα καλά…».

Η αινιγματική ανάρτηση του  Χανταμπάκη για την Πηλιάκη στο Survivor

Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο εάν αυτή η ανάρτηση αφορά όσα συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο, ή εάν έχει συμβεί κάτι καινούργιο που ακόμη δεν έχει φτάσει στα αυτιά μας ή και στα δικά της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags