«Στα Σύνορα» πρωταγωνιστούν οι «βετεράνοι» του είδους, ένα αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι,  η Υρώ Μανέ και ο Κώστας Κόκλας!
Μαζί τους οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Βαλέρια Κουρούπη Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου.

Δείτε εδώ το trailer της Κυριακής 11.2.24 :

Επεισόδιο 25  
Ο Ηρακλής βρίσκει την Ιωάννα και τον Νικόλα σε προσωπικές στιγμές και τους ζητάει εξηγήσεις για την παρουσία τους στο δάσος. Παράλληλα, ο Περικλής συλλαμβάνει τον Αντώνη και κατάσχει τον σάκο με την πάπρικα. Ο Αντώνης οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα, αλλά δεν ομολογεί. Έτσι, ο  Ηρακλής, ύστερα από προτροπή της Ελόνας, αποφασίζει να δράσει δυναμικά και να κάνει έφοδο σε όλα τα σπίτια του χωριού. Τα αποτελέσματα είναι κωμικοτραγικά. Ο Περικλής κάνει έλεγχο στο σπίτι του Αντώνη και βρίσκει ένα κουτί ασφαλείας, το οποίο περιέχει ελάχιστα χρήματα και μία λίστα με τα πολυτελή αντικείμενα, που έχει αγοράσει η Καίτη. Οι αστυνομικοί κάνουν έρευνα στο σπίτι της Γιαννούλας, αλλά δεν βρίσκουν τίποτα, διότι έχουν μεταφέρει την πάπρικα στην αποθήκη και έχει σκορπίσει. Στο μεταξύ, η Γιαννούλα ζητάει από την Ιωάννα και τον Νικόλα να συνεχίσουν να προσποιούνται ότι έχουν δεσμό. Λέει, όμως, στον Νικόλα να κάνει ένα διάλειμμα από την επιχείρηση, ώστε να μην κινήσουν υποψίες. Ο Νικόλας, ακούγοντάς το, ξαφνιάζεται και απογοητεύεται πολύ.  

Επεισόδιο 26
Η προσωρινή απομάκρυνση του Νικόλα από την επιχείρηση της Γιαννούλας έχει ως αποτέλεσμα εκείνος να τσακωθεί με την Ιωάννα. Η Γιαννούλα επιπλήττει τον Στέλιο και τον Βαγγέλη, επειδή δεν κατάφεραν να διαφυλάξουν την πάπρικα και όλος ο κόπος της μεταφοράς της πήγε χαμένος. Ο Αντώνης έχει συλληφθεί και βρίσκεται στο τμήμα. Εκεί, συνειδητοποιεί ότι στο κρατητήριο περνάει καλύτερα, από ό,τι στο σπίτι του και δεν επιθυμεί καθόλου να φύγει από αυτό. Η Γιαννούλα, με αφορμή τα καινούργια δεδομένα, αποφασίζει να ξεκινήσει μια νέα συνεργασία. Μόλις κανονίζει τη μεταφορά με τον Στέλιο και τον Βαγγέλη, φτάνουν τα νέα για μια μεγάλη φωτιά, που έπιασε στο χωριό. Όλοι οι εθελοντές δασοπυροσβέστες ξεκινούν να πάνε στη φωτιά, αλλά όλα τους πηγαίνουν στραβά στην προετοιμασία τους. Τελικά, βρίσκουν τρόπο να φύγουν και αφήνουν τους δικούς τους πίσω τους, σε μεγάλη ανησυχία. Η Γιαννούλα, με τη βοήθεια της κυρά-Δέσποινας, παίρνει την απόφαση να κάνουν τη μεταφορά του εμπορεύματος οι γυναίκες.