Facebook Pixel Δεν σεβάστηκε ούτε τη Σταυρούλα ο Ατζούν - Νέο χυδαίο πλάνο στο Survivor
Life
| 2024-02-22 07:33:00

Δεν σεβάστηκε ούτε τη Σταυρούλα ο Ατζούν - Το νέο χυδαίο πλάνο στο Survivor είναι απλά ακατάλληλο (Vid)

Sportdog Team
Δεν σεβάστηκε ούτε τη Σταυρούλα ο Ατζούν - Το νέο χυδαίο πλάνο στο Survivor είναι απλά ακατάλληλο (Vid)

Έβαλαν τις κοπέλες να στηθούν μπροστά στην κάμερα με μαγιό και έφεραν την κάμερα όσο πιο κοντά τους γινόταν!

Οι παίκτριες της μπλε ομάδας του Survivor αφιέρωσαν λίγο χρόνο στο επεισόδιο της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου, προκειμένου να κάνουν scrub με την άμμο και να απολαύσουν τον ήλιο.

Όταν οι παίκτριες ήταν στη θάλασσα, ο Γιάννης και ο Φάνης πήγαν και τις πήραν αγκαλιά και τις πέταξαν μέσα στο νερό. «Μας έκαναν 15 σβούρες και μας πέταξαν μέσα στ νερό. 'Ένιωσα ότι ήμουν στις νεροτσουλήθρες. Γενικά υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα, χαίρομαι που είμαστε έτσι σαν αδερφάκια, οι νίκες στα αγωνίσματα μας έχουν φέρει πιο κοντά» είπε η Χρύσα στην κάμερα του Survivor.

Δείτε το βίντεο!

 
 

Αποκάλυψη! Μπήκε στο Survivor για να αγοράσει σπίτι - Της 10πλασιάσε τον μισθό ο Ατζούν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή γύρισαν στο Survivor και δεν το έκαναν επειδή τους έλειψαν η ζούγκλα και οι παραλίες, αλλά για τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χρήματα που τους έδωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει συμφωνήσει στα 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Από την άλλη ο Τζέιμς Καφετζής φαίνεται να είναι ο παίκτης με την καλύτερη συμφωνία στο παιχνίδι, καθώς θα παίρνει για κάθε εβδομάδα το «τρελό» ποσό των 12.000 ευρώ.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι τα χρήματα που λαμβάνουν οι μαχητές είναι πολύ λιγότερα, καθώς παίρνουν 600-1000 ευρώ την εβδομάδα.

 

Ο φίλος της Σταυρούλας πάντως, πρώην παίκτης του ριάλιτι και συνέταιρός της στην Αθήνα, αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι με την φετινή της παρουσία στο παιχνίδι, θα αγοράσει σπίτι!

Θυμίζουμε ότι πέρυσι, η Σταυρούλα Χρυσαείδη μπήκε στο παιχνίδι στις 26 Φεβρουαρίου και η συμφωνία που είχε με την παραγωγή -σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει- ήταν να παίρνει 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Συνεπώς, φαίνεται πως έλαβε περίπου 18.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags