Facebook Pixel Survivor: 3 αθλήτριες και μία πασίγνωστη τραγουδίστρια στον Άγιο Δομίνικο
Life
| 2024-02-22 09:20:00

Τρεις αθλήτριες και μία πασίγνωστη τραγουδίστρια στο Survivor - Μεταγραφές non stop ο Ατζούν! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρεις αθλήτριες και μία πασίγνωστη τραγουδίστρια στο Survivor - Μεταγραφές non stop ο Ατζούν! (ΦΩΤΟ)

Αφήνει τις πίστες και το τραγούδι και ετοιμάζεται για τη ζούγκλα η εντυπωσιακή ξανθιά. Ποιοι άλλοι βρίσκονται ήδη εκεί...

Ο Ατζούν συνεχίζει τις προσθήκες στο φετινό Survivor θέλοντας να ανακατέψει κι άλλο την τράπουλα ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές.

Νέοι παίκτες λοιπόν αναμένεται να μπουν τις επόμενες ημέρες στο παιχνίδι με κάποιους από αυτούς να έχουν ήδη μπει στους στίβους μάχης. Πάμε λοιπόν να δούμε τους τέσσερις νέους παίκτες…

Η πρώτη είναι η 28χρονη Αναστασία Τσέρου, η οποία είναι παίκτρια μπάσκετ και αγωνίζεται με τον Ιωνικό. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες Ευνικό, Πετρούπολη, Λευκάδα, Αγία Παρασκευή και Μοσχάτο.

Ο δεύτερος παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι είναι ο Νίκος Ρικουνάκης, λάτρης των σπορ και των μηχανών.

Επόμενη παίκτρια που θα δούμε είναι η 23χρονη Κατερίνα Ζαφειρίου, παίκτρια βόλεϊ η οποία παίζει στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ακόμα μια παίκτρια θα μπει στον Άγιο Δομίνικο και πρόκειται για την Ευγενία Μπόρλα, η οποία ασχολείται με τη γυμναστική και την καλλισθενική και έχει σπουδάσει Sports Science.

Στο survivor και η Σάσα Μπάστα!

Εκτός όμως από τα παραπάνω ονόματα που έχουν διαρρεύσει και οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν ήδη ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο, στο Survivor αναμένεται να μπει και η Σάσα Μπάστα.

Αυτό άφησε να εννοηθεί η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της και αναμένουμε με… αγωνία!

 

Τρόμος για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Αγόρασε αλεξίσφαιρο αμάξι - Φοβάται για τη ζωή της (Vid)

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια απάντησε για το τέλος της συνεργασίας με τον Μάκη Δημάκη, τον λόγο που αγόρασε αλεξίσφαιρο αμάξι, αλλά και τις ανήθικες προτάσεις.

«Δεν ζήτησα περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα κι αν το έκανα αυτό δεν θα επηρέαζε τον Μάκη Δημάκη. Δεν μετράω πόσα λουλούδια πέταξαν σε έμενα η στους άλλους. Αυτά είναι μικρότητες.

Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Μάκη Δημάκη. Έμαθα τι έγινε από την τηλεόραση. Το σχήμα συνεχίζει κανονικά χωρίς τον Μάκη Δημάκη», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

Για τις φήμες σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Σάσα Μπάστα απάντησε: «Από τότε που με θυμάμαι πάντα με χωρίζουν. Θα ήθελα δεύτερο και τρίτο παιδί.

Είχα εμμονικό θαυμαστή και με παρακολουθούσε. Γι’ αυτόν τον λόγο πήρα αλεξίσφαιρο αμάξι».

Κλείνοντας, η Σάσα Μπάστα ανέφερε: «Έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις.

Οι φίλοι μου με φωνάζουν “Σάσο”, είμαι αντράκι και με το παραπάνω.

Είναι ντροπή και αίσχος τα σχόλια που έκαναν στη Βανδή για το ντύσιμό της.

Έχω ακούσει σχόλια για το ντύσιμο μου από τότε που έγινα μαμά. Πάνω από όλα είμαι μητέρα, άλλα δεν ξεχνάω ότι είμαι και γυναίκα. Με έχουν φλερτάρει μπροστά στον σύζυγό μου».

 

"Έκρηξη" στον Αρναούτογλου με την σεξοβόμβα Σάσα Μπάστα - Αβυσσαλέο ντεκολτέ, όλα έξω! (Vids)

Η Σάσα Μπάστα φιλοξενήθηκε στο "The 2night Show" του ΑΝΤ1 και ήταν πιο καυτή από ποτέ, με το αβυσσάλεο ντεκολτέ της να απογειώνει το ανδρικό κοινό!

Δείτε την στα παρακάτω βίντεο:

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags