Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Νο1 Έλληνας στο Youtube ρίχνει "χυλόπιτα" σε Ατζούν - "Ούτε με 3 εκατομμύρια δεν πάω - Γύρνα σπίτι"! (Vid)
Life
| 2024-02-24 00:41:00

Ο Νο1 Έλληνας στο Youtube ρίχνει "χυλόπιτα" σε Ατζούν - "Ούτε με 3 εκατομμύρια δεν πάω - Γύρνα σπίτι"! (Vid)

Sportdog Team
Ο Νο1 Έλληνας στο Youtube ρίχνει "χυλόπιτα" σε Ατζούν - "Ούτε με 3 εκατομμύρια δεν πάω - Γύρνα σπίτι"! (Vid)

Πετυχημένος ηθοποιός που τα βίντεο του σαρώνουν... κράζει το ριάλιτι επιβίωσης και εξηγεί γιατί δεν πρόκειται ποτέ να πάει!

Σε συνέντευξή του στο κανάλι της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Youtube, μεταξύ άλλων ο γνωστός κωμικός Διονύσης Ατζαράκης τοποθετήθηκε και για το Survivor, το οποίο… έκραξε, με την μπάλα να παίρνει τόσο τους παίκτες όσο και τους τηλεθεατές!

«Το ότι έχουμε φτάσει να φτιάξουμε ένα πρότζεκτ για να ψυχαγωγούμαστε επειδή φτάνει κάποιος στα όρια του και να φωνάζει πειναωωω, δεν το καταλαβαίνω. Για ποιο λόγο; Γύρνα σπίτι να φας! Και αυτή νομίζω ξαναπήγε τώρα. Γιατί πίστευε δεν θα πεινάσει, τίποτα δεν έμαθε; Είναι κάτι τοξικό και περίεργο.

Και θέλω να κάνω και μία δήλωση. Αν ποτέ με δείτε στο Survivor, κλωτσήστε με. Μπορεί να με δείτε κάποια στιγμή αν έχει καταρρεύσει η ζωή μου και πρέπει να σώσω την οικογένεια μου. Αν μου έδιναν τρία εκατομμύρια ευρώ, θα έλεγα όχι. Προφανώς και δεν είμαι υπεράνω χρημάτων, αλλά δεν θέλω να με βλέπετε σε αυτές τις συνθήκες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε μετά το 1,14,14 στο ΒΙΝΤΕΟ:

Διονύσης Ατζαράκης: Η ηλικία και οι απίστευτες σπουδές του λατρεμένου κωμικού

Τον Διονύση Ατζαράκη τον παρακολουθήσαμε τελευταία φορά τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του Open, όπου παρουσίαζε στο παιχνίδι «Ταξί», ενώ φέτος βρίσκεται στο θέατρο μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο. Οι περισσότεροι βέβαια τον γνωρίζουν μέσα από τα βιντεάκια του στο youtube και στο Instagram, τα οποία συγκεντρώνουν εκατομμύρια views.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την ζωή του, την ηλικία του και τις απίστευτες σπουδές του, συνεχίστε να διαβάζετε!

  • O Διονύσης Ατζαράκης είναι 36 ετών
  • -Γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου και μεγάλωσε στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο Βύρωνα
  • -Είναι Τοξότης στο ζώδιο , αν και δεν πιστεύει σε αυτά…
  • -Είναι 80 κιλά
  • -Είναι απόφοιτος ου τμήματος επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. σκηνοθεσία στη Σχολή Κινηματογράφου Τηλεόρασης του Λυκούργου Σταυράκου, Υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος/studio NAMA» και Media Governance στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου.
  • -Είναι κωμικός
  • -Στο 20ο έτος της ηλικίας του, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up comedy («Νύχτες Κωμωδίας» της Λουκίας Ρικάκη).
  • -Στη συνέχεια ,Την περίοδο που βρισκόταν στο Λονδίνο διακρίθηκε σε διαγωνισμούς stand-up comedy ενώ απόσπασμα παράστασής του προβλήθηκε στο BBC Radio 2. Τα τελευταία χρόνια κάνει stand-up σε θέατρα, μπαρ και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, γυρίζει ταινίες μικρού μήκους και φτιάχνει κόμικς (σειρά COMedICS, athensovoice.gr).
  • - Στη τηλεόραση τον είδαμε να παρουσιάζει τις εκπομπές "ΠΕΔΕΣ (2013)" στον Alpha, και, "Cineλθετε (2016)" στον ΣΚΑΙ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags