Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ για Survivor: Παίκτρια έφυγε από τη ζούγκλα και πήγε για τεστ εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο!
Life
| 2024-03-03 10:15:00

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ για Survivor: Παίκτρια έφυγε από τη ζούγκλα και πήγε για τεστ εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο!

Sportdog Team
Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ για Survivor: Παίκτρια έφυγε από τη ζούγκλα και πήγε για τεστ εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο!

Λύθηκε το μυστήριο σχετικά με την εξαφάνισή της από την παραλία και την καλύβα για λίγες ώρες...

Για τεστ εγκυμοσύνης μεταφέρθηκε παίκτρια του Ελληνικού survivor στην κλινική στον Άγιο Δομίνικο με το αποτέλεσμα εν τέλει να ήταν αρνητικό!

Το ότι όμως ζήτησε η ίδια να προβει σε αυτήν την εξέταση σημαίνει ότι έχουν γνώση οι φύλακες! Δεν θα σας πουμε αν είναι κάποια από τις νέες παίκτριες και ο κίνδυνος ήταν εκτός η εντός παιχνιδιού αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!

Να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη εξέταση, δηλαδή τεστ εγκυμοσύνης γίνεται συχνά στις γυναίκες παίκτριες κατα του αιματολογικούς ελέγχους, όταν μεταφέρονται στην κλινική με ζαλάδες ναυτίες και πονάκια αφού κάνεις δεν μπορεί να γνωρίζει το τι κάνουν οι παίκτες!

Η πρώτη βέβαια που το είχε αποκαλύψει ον ερ και μάλιστα δηλώνοντας και την έκπληξη της για την εξέταση ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πριν ακόμα μπει ο Σάκης Κατσούλης στο survivor μετά από τη μετάβαση της στην κλινική για πρήξιμο στο στομάχι

Πηγή: koolnews.gr

Άγρια επίθεση Σοϊλέδη σε Τζέιμς - Αποκάλυψε τι έκανε πριν μπει στο Survivor - Χαμός για την Αντωνά! (ΦΩΤΟ)

Ένταση, τσακωμούς, νέους παίκτες (ούτε μεταγραφική περίοδο Super League να ήταν!) και... μπάλα είχε το τελευταίο επεισόδιο του Survivor!

Οι τέσσερις νέοι παίκτες που έκαναν την είσοδό τους στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ ενίσχυσαν τις δύο ομάδες που έχουν απώλειες από τις αποχωρήσεις και τους τελευταίους τραυματισμούς. Ενώ ακολούθησε ένας πρωτότυπος αγώνας ποδοβόλλεϋ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος εξέπληξε τους πάντες φέρνοντας στον στίβο τον Ροναλντίνιο.

 
 

Οι δυο τους αναμετρήθηκαν με τον Σάββα Γκέντσογλου και τον Γιώργο Γκιουλέκα, νικώντας τους με 3-0, ενώ στη συνέχεια οι ομάδες έφαγαν μαζί πριν επιστρέψουν στα καταλύματά τους.

Η χαλάρωση όμως πέρασε για τους κόκκινους γρήγορα, όταν έπρεπε να αποφασίσουν ποιον θα ρίξουν πρώτο στον τάκο. Ο Αλέξης Παππάς έχει ρίξει πριν από μέρες την ιδέα να κινηθούν στο γυναικείο κομμάτι της ομάδας.

Στο συμβούλιο τα σχόλια της μπλε ομάδας ανέλαβε αρχικά ο Σταμάτης, ο οποίος δήλωσε πως οι κόκκινοι θα πρέπει να ψηφίσουν γυναίκα. Ο Τζέιμς έγινε πιο συγκεκριμένος και είπε πως θα πρέπει να ψηφίσουν τη Μαρία Αντωνά.

Κόντρα δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Ασημίνα, τον Τζέιμς και στη συνέχεια τον Φάνη που υποστήριξαν πως δείχνει αρχηγικές τάσεις στην κόκκινη ομάδα. Με την παίκτρια των Διασήμων να λέει πως δεν δέχεται τα «περαστικά» από τον Τζέιμς Καφετζή.

Δείτε το βίντεο:

 

Ο σύντροφος της Μαρίας Αντωνά που παρακολούθησε το επεισόδιο όχι μόνο απάντησε στον Τζέιμς, αλλά προέβη και σε αποκαλύψεις!

Survivor – Κατέρρευσε η Μαρία Αντωνά: «Ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα»

Πληγωμένη βαθιά αισθάνεται η Μαρία Αντωνά στο Survivor, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο του ΣΚΑΪ, εξαιτίας της αποχώρησης του Νίκου Γκάνου. Η όμορφη παρουσιάστρια είχε έρθει κοντά με τον τραγουδιστή γι’ αυτό και ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στην κάμερα για εκείνον.

Ειδικότερα, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας του Survivor εξομολογήθηκε πως «όλα δυστυχώς έχουν πάει λάθος για την κόκκινη ομάδα και δεν ξέρουμε πως ακριβώς αυτό θα εξελιχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε ότι αφορά προσωπικά εμένα, εντάξει, η ψυχολογία μου δεν είναι και πάρα πολύ καλή. Το ομολογώ».

«Τόσο γιατί επανέρχομαι από κάτι δύσκολο που πέρασα με την υγεία μου αλλά και γιατί θα ξαναμπώ εκεί χωρίς τον Νίκο (σ.σ. Γκάνο) που… Δεν ξέρω… Ο Νίκος ήτανε… Ο Νίκος ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εμένα και με έχει επηρεάσει πάρα πολύ είναι η αλήθεια η αποχώρηση του».

«Δεν ξέρω δηλαδή πως θα είναι τα πράγματα και με όλη την κατάσταση αλλά και με το γεγονός ότι λείπει ο Νίκος» συμπλήρωσε, με δάκρυα στα μάτια, η Μαρία Αντωνά ξεκινώντας τη νέα της εβδομάδα στο Survivor.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags