Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μεταγραφή της χρονιάς από τον Νίκο Κοκλώνη - Νέα τραγουδίστρια "φωτιά" στο J2US (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-03-04 09:40:00

Η μεταγραφή της χρονιάς από τον Νίκο Κοκλώνη - Νέα τραγουδίστρια "φωτιά" στο J2US (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η μεταγραφή της χρονιάς από τον Νίκο Κοκλώνη - Νέα τραγουδίστρια "φωτιά" στο J2US (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το σόου του Alpha ετοιμάζεται να υποδεχθεί μία φωνάρα, αλλά και κουκλάρα...

Ένα με δύο ακόμη ζευγάρια θα κάνουν ακόμη την εμφάνισή τους στο «Just the two of us». Μεταξύ των υποψήφιων coaches συμπεριλαμβάνεται ένα πρόσωπο – έκπληξη που βρέθηκε τον τελευταίο καιρό στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω της προσωπικής της ζωής.

Ο λόγος για την Ανδρομάχη που πριν λίγες εβδομάδες παραδέχθηκε δημόσια τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη, ταξίδεψαν στη Ρώμη για να οπτικοποιήσουν σε βίντεο κλιπ το ντουέτο τους «Η αγάπη αυτή» ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα οποία ακόμη δεν έχουν επιβεβαιώσει περιμένει το πρώτο του παιδί.

Η τραγουδίστρια λοιπόν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη και την Barking Well Media για την είσοδό της στο talent show του Alpha. Μια είσοδος που εφόσον κλειδώσει είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει συζητήσεις.

Πηγή: reader.gr

Σάλος με διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Στην πίστα χωρίς σουτιέν και με ανοιχτό πουκάμισο (Vid)

Viral στα social media είναι τις τελευταίες ημέρες η Ανδρομάχη με το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη».

Η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και κυριολεκτικά σηκώνει όρθιο ένα μαγαζί, τραγουδώντας μαζί της.

Το TikTok είναι γεμάτο με βιντεάκια της Ανδρομάχης, η οποία τραγουδά «Παράλληλη Αγάπη» με ένα εντυπωσιακό μαύρο κοστούμι, το οποίο είναι άκρως αποκαλυπτικό. Χαζεύουμε και εμφάνιση και ερμηνεία!

Δείτε τη!

@ioanniszisis #paraliliagapi #for #greektiktok @Andromache_dim #foryougreece #fantasilive #foryou #andromachi ♬ πρωτότυπος ήχος - Ioannis Zisis
@andromachesfans πάμε τώρα να μιλήσουμε για παράλληλες αγάπες…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags