Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου: Τέλος το συμβόλαιο - "Καψόνι" ΑΝΤ1 σε Αναστασοπούλου
Life
| 2024-03-06 10:07:00

Τελειώνει το συμβόλαιο του Νίκου Χατζηνικολάου - "Καψόνι" του ΑΝΤ1 στη Μαρία Αναστασοπούλου!

Sportdog Team
Τελειώνει το συμβόλαιο του Νίκου Χατζηνικολάου - "Καψόνι" του ΑΝΤ1 στη Μαρία Αναστασοπούλου!

Το μέλλον του γνωστού δημοσιογράφου στο κανάλι του Αμαρουσίου και το ενδιαφέρον που ήδη υπάρχει για την ξανθιά παρουσιάστρια...

Οι διαβουλεύσεις σε κλειστά γραφεία και σε τηλεφωνικές γραμμές για τις λήξεις και επικείμενες (ή μη) ανανεώσεις των συμβολαίων των προσώπων της μικρής οθόνης καλά κρατούν.

Μπορεί τα πρόσωπα της ψυχαγωγίας να κυριαρχούν στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ ωστόσο και αρκετά συμβόλαια δημοσιογράφων πρώτης γραμμής ολοκληρώνονται το φετινό καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Νίκου Χατζηνικολάου

Το φετινό καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Νίκου Χατζηνικολάου με τον ΑΝΤ1 και αν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα ανανεωθεί αυτό είναι κάτι το οποίο μπορούν να γνωρίζουν μόνο ο εκδότης και δημοσιογράφος αλλά και η ανώτατη διοίκηση του καναλιού.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης 35 χρόνια (από την έναρξη της λειτουργίας του Mega) και οι συζητήσεις του πάντα με τους τηλεοπτικούς σταθμούς πραγματοποιούνται σε ανώτατο επίπεδο.

Μπορεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 να μην βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης των βραδινών δελτίων ωστόσο και καθώς μεγάλο μέρος του κοινού έχει μετακομίσει εδώ και χρόνια στο διαδίκτυο για την ενημέρωσή του σημασία έχει πλέον το πρόσωπο που παρουσιάζει το δελτίο και κατά συνέπεια το κύρος που προσδίδει σε αυτό.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου εντάχθηκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1 τον Ιανουάριο του 2017 παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τις εκπομπές «Ενώπιως Ενωπίω» και «Πρόσωπο με πρόσωπο». 

Η Μαρία Αναστασοπούλου με έναν... ρόλο

Φέτος λήγει και το συμβόλαιο της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον ΑΝΤ1 με τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να μην έχουν ακόμη ξεκινήσει. Σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπαδάκη που ανανέωσε το προηγούμενο καλοκαίρι το συμβόλαιό του με το κανάλι του Αμαρουσίου για την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» και τη θέση του συμβούλου ενημέρωσης η Μαρία Αναστασοπούλου θα καθίσει προσεχώς στο τραπέζι των συζητήσεων.

Όπως όλα δείχνουν θα της προταθεί η παραμονή της στο «Καλημέρα Ελλάδα» ωστόσο δεν είναι καθόλου βέβαιο πως το ίδιο θα συμβεί και με την ενημερωτική εκπομπή «Αρένα» καθώς δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης. Η δημοσιογράφος φέρεται να έχει βολιδοσκοπηθεί και από άλλο τηλεοπτικό σταθμό. 

Πηγή: reader.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags