Στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 7/3), ο Κώστας Φρέτζιος από την γκρι μπριγάδα κέρδισε τη Δοκιμασία Ασυλίας και έτσι σήμερα θα παρακολουθήσει ασφαλής από τον εξώστη τη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου.

Οι πέντε υποψήφιοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να αποφύγουν τη Δοκιμασία Αποχώρησης, μόνο, όμως, αν καταφέρουν να εκτελέσουν σωστά και τα δυο ζητούμενα, που θα τους θέσει ο chef Πάνος Ιωαννίδης.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ιδιαίτερα τα τέσσερα μέλη της γκρι μπριγάδας, οφείλουν να αφήσουν πίσω τους τις διαφωνίες της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και «καθαρό» μυαλό.

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2024 την καλεσμένη chef, Άλεξ Βασιλάτου, η οποία παρουσιάζει ένα πιάτο που δεν επιτρέπει το παραμικρό λάθος και την παραμικρή αστοχία. Η δοκιμασία  δεν θα αποδειχθεί εύκολη υπόθεση για κανέναν.     Άλλωστε έχει συμβεί πολλές φορές στην κουζίνα του MasterChef ακόμα και έμπειροι μάγειρες να πληρώνουν ακριβά την έλλειψη προσοχής και να βλέπουν την έξοδο από τον διαγωνισμό.  

Ποιος από τους πέντε δεν θα επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του MasterChef 2024;

Δείτε εδώ το trailer της Παρασκευής 8/3: