«Στα Σύνορα» πρωταγωνιστούν οι «βετεράνοι» του είδους, ένα αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι,  η Υρώ Μανέ και ο Κώστας Κόκλας!
Μαζί τους οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Βαλέρια Κουρούπη Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου.

Και αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε κωμωδία για να γελάσουμε με την καρδιά  μας!

Συντονισμένοι στο Star για να δούμε
στις 21:00 το νέο, ξεκαρδιστικό επεισόδιο της σειράς «Στα Σύνορα»
και στις 22:15 την ελληνική ταινία «Τζένη – Τζένη»!

Δείτε εδώ το trailer της Κυριακής 10.3.24:

Στα Σύνορα» - Επεισόδιο 32

Ο Περικλής μαζί με τον Ηρακλή, ακούν από τον κοριό τον Νικόλα και τον πατέρα Αριστείδη να συζαητάνε. Από τα συμφραζόμενα, νομίζουν πως συμβαίνει κάτι περίεργο, αλλά τελικά συνειδητοποιούν ότι κάνουν μαθήματα χορού. Ο Ηρακλής μαθαίνει πως ο Νικόλας δεν τα πηγαίνει πολύ καλά με την Ιωάννα. Στο μεταξύ, ο Βαγγέλης και η Ιωάννα μεταφέρουν το εμπόρευμα της Μέλπως στα Αχούρια. Στο σπίτι της Γιαννούλας, ετοιμάζονται για τον γάμο. Η Ελένη και ο Σωτήρης βλέποντας πως για όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους αποφασίζουν οι άλλοι, χωρίς οι ίδιοι να έχουν λόγο για τίποτα, το σκάνε για να παντρευτούν μόνοι τους στην Ηγουμενίτσα. Αυτό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στους υπόλοιπους και προσπαθούν να τους βρουν. Η Ιωάννα παρατηρεί τις αντιδράσεις της Φανής και, από την ξαφνική αναχώρησή της, συμπεραίνει πως πηγαίνει στην Ηγουμενίτσα για να βρει την Ελένη. Έτσι, η Γιαννούλα, ο Στέλιος και η Ιωάννα φεύγουν και εκείνοι για την Ηγουμενίτσα, ενώ ο πολιτικός γάμος της Ελένης με τον Σωτήρη καθυστερεί.

Sneak preview από το επεισόδιο της Κυριακής 10/3 και τις εξελίξεις στα Αχούρια

1ο: Πρεσβυτέριο Αχουρίων: Παραδίδονται μαθήματα... χορού!

2ο: Σωτήρης - Ελένη: Γάμος... μετ' εμποδίων!