Facebook Pixel Βόμβα Τριαντάφυλλου για Survivor - "Έφυγε ο Τζέιμς Καφετζής"
Life
| 2024-03-12 16:19:00

Βόμβα Τριαντάφυλλου για Survivor - "Έφυγε ο Τζέιμς, πίνει ποτάκια στο ξενοδοχείο" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βόμβα Τριαντάφυλλου για Survivor - "Έφυγε ο Τζέιμς, πίνει ποτάκια στο ξενοδοχείο" (ΦΩΤΟ)

Τι συνέβη με τον διάσημο παίκτη του ριάλιτι και πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι;

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι από τους παίκτες του «Survivor 2024» που διαθέτουν το δικό τους fan club, που τους ακολουθεί σε κάθε βήμα τους, από την προηγούμενη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Ένας από τους λόγους που το κοινό αγαπάει τον συγκεκριμένο παίκτη είναι και η ευθύτητά του. Δεν έκρυψε στιγμή ότι το κίνητρο της συμμετοχής του στη φετινή διοργάνωση είναι, εκτός από την εμπειρία, οικονομικό και ότι δεν θα διαστάσει ούτε στιγμή να αποχωρήσει αν νιώσει ότι αδικείται ή ότι παραβιάζονται οι όροι της συμφωνίας του με την παραγωγή.

Η αλλαγή στη σύνθεση των ομάδων που ανακοινώθηκε, φαίνεται, αν πιστέψουμε τον Τριαντάφυλλο, ότι δυσαρέστησε έντονα τον Τζέιμς, ο οποίος θεώρησε ότι η Κόκκινη ομάδα ευνοείται σκανδαλωδώς σε βάρος της Μπλε.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν, ο οποίος φέτος στηρίζει με τις αναρτήσεις του τον Τζέιμς Καφετζή και τον Αλέξη Παππά, ανέβασε πριν από λίγες ώρες δύο stories που θορύβησαν τους φανατικούς τηλεθεατές του «Survivor».

«Ο James έμαθα πίνει ποτάκια στο ξενοδοχείο. Γιατί;; Εάν φύγει κι αυτός μετά τι;;» έγραψε στην πρώτη ανάρτησή του ο τραγουδιστής, ο οποίος επανήλθε αργότερα με δεύτερη ανάρτηση: «Νo James no Survivor. Και αν θέλετε με ακούτε με αγάπη».

Η αντίδραση του Twitter / X

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο προβλημάτισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι αντέδρασαν δίνοντας δίκιο στον Τζέιμς και επιρρίπτοντας ευθύνες στην Κατερίνα Δαλάκα και στις σχέσεις της με την παραγωγή που την ευνοεί.

Γι’ αυτό και θεωρούν ότι η νέα σύνθεση των ομάδων «μαγειρεύτηκε» ώστε να ευνοεί τους Κόκκινους και να οδηγήσει μοιραία στην έξοδο τους καλύτερους παίκτες και παίκτριες των Μπλε. Επίσης, η αλλαγή στις ομάδες ήταν ένα χτύπημα για τον Τζέιμς αφού «έχασε» τον κολλητό του Γιώργο Γκιουλέκα.

Φεύγει η μένει;

Ο Τζέιμς σύμφωνα με τον άριστα πληροφορημένο Τριαντάφυλλο βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται οι παίκτες του «Survivor» κατά την άφιξη και κατά την αποχώρησή τους από το νησί της Καραϊβικής μετά από αίτημα του ίδιου ι οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι μεγάλη «ήττα» για την παραγωγή, η οποία έκανε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να πετύχει την είσοδό του στο παιχνίδι. Από την χρηματική αποζημίωση, που λέγεται ότι είναι η υψηλότερη από όλους τους παίκτες, ως την καθυστέρηση της εισόδου του.

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags