Facebook Pixel Στα Σύνορα: Απόψε, Κυριακή 17.3.24 στις 21:00
Life
| 2024-03-17 16:13:00

Στα Σύνορα: Απόψε, Κυριακή 17.3.24 στις 21:00

Sportdog Team
Στα Σύνορα: Απόψε, Κυριακή 17.3.24 στις 21:00

Αχούρια, ένα θεότρελο χωριό με απίθανους κατοίκους! Μία δαιμόνια γιαγιά του χωριού, που λύνει και δένει! Μία επιχείρηση λαθρεμπορίου, που αναζητά… διάδοχο! Ένα κορίτσι, με πολλούς υποψήφιους μνηστήρες! Και ένας αστυνομικός, αποφασισμένος να διεκδικήσει τον έρωτα... αλλά και να επιβάλλει το Νόμο! Μπορεί ο έρωτας να γεννηθεί, ακόμα και κάτω από τις πλέον απρόβλεπτες συνθήκες;

«Στα Σύνορα» πρωταγωνιστούν οι «βετεράνοι» του είδους, ένα αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι,  η Υρώ Μανέ και ο Κώστας Κόκλας!
Μαζί τους οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Βαλέρια Κουρούπη Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στο Star έχουμε πάρτι…κωμωδίας
για να γελάσουμε με την καρδιά  μας!
Συντονισμένοι στο Star για να δούμε στις 21:00 το νέο, ξεκαρδιστικό επεισόδιο της σειράς «Στα Σύνορα» και στις 22:15 την ελληνική ταινία «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης»!

Δείτε εδώ το trailer της Κυριακής 17.3.24:

Στα Σύνορα» - Επεισόδιο 33
Ο επικείμενος γάμος της Ελένης και του Σωτήρη αναστατώνει την οικογένεια Καραβοκύρη. Η Καίτη διακρίνει μια ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στον τομέα της διοργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων. Έτσι, αναλαμβάνει την οργάνωση και τον στολισμό και  υποχρεώνει τον Αντώνη να τη βοηθήσει. Ο Στέφανος προτείνει στον Σωτήρη να γίνει κουμπάρος του και τού λέει ότι επιβάλλεται να κάνουν ένα μπάτσελορ πάρτι. Αναλαμβάνει, μάλιστα, ο ίδιος να τους φέρει μια ξακουστή στριπτιζέζ. Οι κοπέλες κάνουν και εκείνες ένα μπατσελορέτ πάρτι, με θέμα τις πριγκίπισσες, διότι η Ελένη είχε μεγάλη αδυναμία σ΄ αυτές, όταν ήταν μικρή. Από ένα λάθος, όμως, στο πάρτι των αγοριών, καταφθάνει ένας άντρας στρίπερ! Όταν συνειδητοποιούν το λάθος τους και για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά, τού ζητούν να τους δείξει μερικές χορευτικές τεχνικές για στριπτίζ. Από ένα τηλεφώνημα του Σωτήρη στην Ελένη, τα κορίτσια πληροφορούνται ότι ένας στρίπερ βρίσκεται στο σταθμό των δασοπυροσβεστών και ξεκινούν να πάνε εκεί…

Sneak preview από το επεισόδιο της Κυριακής 17/3 και τις εξελίξεις στα Αχούρια

1ο:  Ηρακλής: Έτοιμος για... bachelor;

2ο:  Η Φανή λυγίζει κι ο παπα-Αριστείδης παθαίνει... σοκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags