Στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 21/3) ο Κώστας Φρέτζιος, από την γκρι μπριγάδα, ήταν αυτός που κέρδισε την πολύτιμη ασυλία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ψηφιστεί στη Διαδικασία Ψηφοφορίας.

Λίγο νωρίτερα, ο αρχηγός της χαμένης μπριγάδας, Άνχελ Σαχπαζής, είχε αποφασίσει να μη λάβει μέρος στη Δοκιμασία Ασυλίας ο Χρήστος Μοίρας, ο οποίος στη συνέχεια μαζί με τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους ως υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μαζί με τη Ζωή Καλλέργη, τον Ηλία Παναγιώτου και τον Χρήστο Γανίτη,  καλούνται απόψε, Παρασκευή 22 Μαρτίου, να υπερασπιστούν τη θέση τους στον διαγωνισμό.
 
Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2024 τη chef Θεοδώρα Σακαγιάννη, η οποία έχει ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής, που κρύβει τεχνικές δυσκολίες και απαιτεί προσοχή στις γευστικές ισορροπίες.

Μια δύσκολη μαγειρική μονομαχία εκτυλίσσεται στη Δοκιμασία Αποχώρησης και όλα παίζονται! Στην κουζίνα του MasterChef, άλλωστε, έχει αποδειχθεί ότι δεν υπάρχουν φαβορί και outsiders. Μια μικρή αστοχία είναι ικανή να οδηγήσει στην έξοδο από το διαγωνισμό.

Ποιοι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις της δοκιμασίας και για ποιον αυτή θα είναι η τελευταία φορά, που θα μαγειρέψει στην κουζίνα του MasterChef 2024;

Ποια από τις δύο μπριγάδες θα χάσει ένα ακόμα μέλος της;

Δείτε εδώ το trailer της Παρασκευής 22/3: